Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan lány aki szereti ha sokat simogatják, tapizzák?
Figyelt kérdés
Nem csak szex közben hanem szinte mindig igényli az érintést!2015. aug. 14. 17:03
21/32 anonim válasza:
Akik szinglik lányok közül és Debrecen közeliek írhatnak...
22/32 anonim válasza:
Imádnám....de a mostani barátom sajnos alig ér hozzám..
23/32 anonim válasza:
Idegenektől egyáltalán nem tolerálom, a barátomtól viszont szeretem. Utcán, vagy sok ember előtt kényelmetlenül érezném magam az intimebb érintések miatt, szóval olyankor a fenekemhez, mellemhez, és... odalenn sem érhet igazán hozzám, vagyis nem preferálom. Otthon vagy kettesben viszont oda nyúl és ott simogat, ahol kedve tartja.
25/32 anonim válasza:
Ha a Párom csinálja, akkor imádom és sokszor igénylem :) főleg ha gyengéden, romantikusan simiz, puszilgat :) akármikor jöhet, akár utcán is. Tudja, hogy imádom, ha kinyílvánítja így is a szeretetét és én is viszonzom :)
De más embernek még sokszor az érintése is frusztrál. /N
26/32 anonim válasza:
Jó lenne,de kevés az ilyen fiú...
19/L
27/32 anonim válasza:
Én nagyon igénylem, csak kapom meg.
29/32 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, gyakran igénylem is:) Imádom mikor a párom a combomat simogatja. 19/L
30/32 anonim válasza:
Ha lenne párom, akkor tőle nagyon szeretném. :)
Barátokhoz is szívesen érek hozzá, pl. ölelem meg őket, de sajnos a barátaim nem igazán nyitottak erre. :(
Idegenek viszont ne érjenek hozzám, azt nem szeretem.
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!