Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz az, hogy a sziget fesztiv...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az, hogy a sziget fesztiválon a legrondább pasik is össze tudnak szedni egy lányt szexre?

Figyelt kérdés
Azt mondják hogy ott olyan buli drog meg pia mennyiség van hogy előbb utóbb BÁRKINEK összejön a szex, aki akarja.
2015. aug. 14. 15:15
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
Akkor Magyar szigeten miért igazoltatnak mindenkit és volt rá példa hogy levetkőztettek fiatalakot igazoltatáskor. Pefig ott nincs drog és nem kerül elő tőrvénybe ütköző. A magyar szigetet többszöröse a rendőri jelenlét mint amennyi résztvevő van. Itt ahogy írod a fesztiválon szi te mindenki drogozik. Nem motoznak meg mindenkit amikor ekkora a drogfogyasztás? Én ezt éreztem diszkriminatívnak hogy máshol bármit beengednek míg ahol egy gázspréért kényszerítő intézkedést kezdeményez a rendőr és súlyosan bántalmaz. Láttam ott voltam. Egyik helyen bármit lehet a másikon semmit?
2015. aug. 19. 14:16
 22/60 anonim ***** válasza:
20-as ha én nem drogozok akkor csicska vagyok?
2015. aug. 19. 14:19
 23/60 anonim ***** válasza:
20 as ha ez a módszer akkor miért nem kamerázza be egész évben a szigetet a rendőrség? Könnyen rájönnének kik visznek be drogot.
2015. aug. 19. 14:23
 24/60 anonim ***** válasza:
#21: Ezek szerint azért, mert ott eszébe jut némelyik embernek gázsprét meg egyéb fesztiválra nem való eszközöket bevinni.
2015. aug. 19. 14:27
 25/60 anonim ***** válasza:
A magyar szigeten minden fára szegletre kamerát szerel a rendőrség már napokkal a nyitás elött. Ott megtudják tenni a fesztiválon nem?
2015. aug. 19. 14:28
 26/60 anonim ***** válasza:
#25: Azt magyarázd meg, hogy mi a f**zomért visz valaki gázsprayt egy ilyen rendezvényre? Azért nem kamerázzák be a Szigetet, mert nincs rá okuk.
2015. aug. 19. 14:30
 27/60 anonim ***** válasza:
24 es a drog valö fesztiválra? Én engedéllyel hordok magamnál gáz-risztó és gumilövedékes fegyvert. Önvédelemből. Akkor ez szerinted nem fesztiválra való, de a drog igen?
2015. aug. 19. 14:32
 28/60 anonim ***** válasza:
#27: Én nyugodtabban megyek olyan helyre, ahol legrosszabb esetben kokain van az emberek zsebében, fegyver helyett. Nem érdekel, hogy önvédelemre, meg engedéllyel, fesztiválon semmi szükséged ilyesmire.
2015. aug. 19. 14:34
 29/60 anonim ***** válasza:
26 -os ha ennyi a fesztiválon a drog akkor miért nincs oka a rendőrségnek mind3nt bekamerázni a hajógyári szigeten?
2015. aug. 19. 14:36
 30/60 anonim ***** válasza:

Te nagyon el vagy veszve 45%os kölyök :DDDDDDD Sírva röhögök a hozzászólásaidon xDDD Nincsen bekamerázva sem minden szeglet és a kábítószeres dolgot a Magyar Szigetről írtam ott történt mindez nem tudom mi bajod lehet :DDD Persze belenéznek a táskádba vagy talán még a cigis dobozodba is itt megtalálják a fogyatékosoknál akik gázsprayt akarnak bevinni (minek?!) de nem fognak mindenkinél testüregmotozást csinálni ezt is elhiheted.

A nagy színpad előtt a tömegben füveznek az emberek meg ilyenek végig érzed a fű szagot, de mégis melyik szuper zsaru mondja meg, hogy az 50 000 emberből melyik 10 használta ? :D

Nagyon elhiszed, hogy mindenhatók a rendőrök meg mindenképpen bajt akarnak.

2015. aug. 19. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!