Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! A hozzám hasonló lányoka...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! A hozzám hasonló lányokat nem találjátok cikinek, esetleg túl ügyetlennek?

Figyelt kérdés
A barátommal már lassan 3 éve együtt vagyunk, de még csak ezen a héten jutottunk el oda hogy pettingelünk. Ez az én ötletem volt, mert szegényt már nem egyszer láttam mikor gyengébben öltöztem, hogy felizgult rám. Gondoltam megpróbálom a számmal kényeztetni, de úgy érzem hogy nagyon ügyetlen voltam. Csókolgattam, levettem a pólóját, végigpuszilgattam a hasát, majd megpróbáltam bevenni a számba, de egy kicsit megijedtem, mert nekem túl nagynak tűnt és picit be pánikoltam... Elvileg nagyon élvezte, de nem élvezett el. Szerintem nem is egyszer fogaztam, és nem merem teljesen bekapni a számba, mert féltem hogy rosszul csinálom. Mikor arra került a sor hogy ő csinálja nekem akkor meg egyáltalán nem volt ügyetlen. Én nagyon élveztem, de elég hülye hangokat adtam ki magamból, és orgazmus közben pedig teljesen összerándultam. Szinte megmozdulni sem tudtam, és ezt annyira cikinek éreztem. A barátom örült hogy élveztem, de én annyira kellemetlenül éreztem magam. :/ Szerintetek túl dramatizálom az egészet? Talán én vagyok ennyire béna, és ciki? 18L

2015. aug. 14. 11:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A húzz bőrt a fogadra itt találó kifejezés. Ha félsz a fogazástól ajkaidat befelé fordítva a fogaidra megoldod ezt a problémát.

A másik lényeges, hogy ne fukarkodj a nyállal. Csússzon az a kuki.

Ha félsz hogy a kuki túl mélyre megy, akkor az egyik kezeddel fogd meg a tövénél és úgy csináld.

Ha a száddal nem vagy elég ügyes, akkor kapd be a fejét és a kezeddel kezd el verni (ne üsd ki a fogad azért).

A nagy kukinak örülni kell. Gondolj bele mi lenne ha filctollat kellene szopkodnod...

A pozíció is fontos (legalábbis nekem). Én például 2 pozícióban tudok csak elélvezni szopás közben. Full komoly! Csak úgy ha ülök és oldalról szopnak le (mintha kocsiban csinálnák). A másik pedig amikor térdelek és úgy van előttem. Állva-fekve és egyéb más pozíciókban csinálhatják ameddig akarják nem fog menni.

Vannak férfiak akik szeretik ha a lány szopás közben simogatja a golyókat, vagy azt is nyalogatja - bekapja. (Én pl rühellem.)

Vannak férfiak akik szeretik ha nyalogatják a kukker tövét, én pl semmit nem érzek belőle. Az akkor jó csak nekem, ha nem szopástól akarok elélvezni, hanem csak feltüzelődni a szexhez.

Amennyiben megbízol a párodban (3 év után illene), akkor engedd neki hogy irányítson. Amennyiben félénkebb srác/nem akarja célzottan csinálni, akkor ne kösd össze a hajad ("upsz nem találok hajgumit"), hanem kérd meg hogy fogja össze ő neked. Ilyenkor úgyis elkezd majd mozogtatni automatikusan ahogy jó neki.

Ilyenkor fontos hogy jó helyen legyen a kezed, mert ha jó érzése van akkor lehet túl mélyre rakja be neked, amit nem tudsz lekezelni (persze ha betudsz dugni 1 banánt egészen a torkodig, akkor had szóljon).

Ami még fontos az a látvány. Volt 1 lány aki bakker megtámasztotta a fejét miközben csinálta. Az annyira illúzióromboló volt, hogy ott nem volt sprickolás. Látszódjon rajtad, hogy élvezed és szívesen csinálod.

Talán ez a legfontosabb. :) A fiúknak kb csak egy nedves lyuk kell amiben ki be mozog megfelelő ritmussal a kuki. Utána jön az élvezés. Tehát ne parázd túl.

Egyébként mondtad neki hogy nyugodtan élvezhet a szádba vagy ezt a részét hogy oldjátok majd meg?

2015. aug. 14. 12:09
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem ciki, de próbálj meg ne fogazni, az rohadtul fáj később.
2015. aug. 14. 12:12
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Nagyon részletesen leírtad. Felőlem élvezhet a számba nem bánom, csak a fogazástól félek. Lényegében szégyenlős. Megbízunk egymásban, csak mégis van bennünk egy kis szégyenérzet. Megpróbálom úgy csinálni ahogy leírtad. Köszönöm. :)
2015. aug. 14. 12:15
 14/16 anonim ***** válasza:

Ha te képes vagy rá, akkor sz0pd le úgy mint egy állat. Legyél vad, legyél "piszkos". Lehetsz durva is (legyenek karmolásnyomok a párod fenekén/hátán).

Csak így lehet a gátlásokat feloldani. :)

Tudom nehéz elkezdeni. Előtte akár megihattok 1-2 pohár akármit is.

Viszont az tényleg nagyszerűen működik minden srácnál, ha határozott vagy és nem húzod az időt.

Lehúzod a gatyáját, pozícióba helyezed és minden haspuszi és egyéb nélkül rögtön elkezded vadul szopni. Úgy fogja élvezni mint az életében még soha semmit.

2015. aug. 14. 12:20
 15/16 anonim ***** válasza:

Szia :)

Na, mar ügyesebb vagy? :)

2015. szept. 4. 15:57
 16/16 A kérdező kommentje:
Lényegesebben. :3 És imádom. :)
2015. szept. 4. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!