Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lehet az hogy néha fáj amikor a pasimmal csináljuk?
Figyelt kérdés
Nem mindig de néha nagyon nem jó érzés.. Csak akkor jó ha előtte nagyon fel vagyok izgulva, de van mikor elelvezek es utána is szokott fájni, de általában nem megyek el, akkorsem ha nagyon élvezem, de most már idegesít h néha fáj ha csinaljuk.. Így sokszor már kedvem sincs, de ettől függetlenül még hagyom h csinálja mert nem akarom h tudjon erről :/ egyébként nem nagy a pénisze szóval azt nem hinném h attól fájna h túl nagy2015. aug. 14. 10:30
1/7 anonim válasza:
Attól te még lehetsz szűk, szóval simán lehet hogy neked ez is nagyobb mint a megfelelő méret :)
2/7 A kérdező kommentje:
Voltam már nagyon méretű pasival és nem fájt.. Meg máskor se fáj csak néha..
2015. aug. 14. 10:37
3/7 A kérdező kommentje:
*nagyobb
2015. aug. 14. 10:38
4/7 anonim válasza:
Lehet a nagyobb tudott is bánni a méretével és nem dugta tövig :D Én is a kis 14cm-emmel megtudtam ütögetni exem méhszáját bármelyik pózban, szóval mond neki, hogy fáj és óvatosabban.
5/7 anonim válasza:
A gyk-sok tudása ebben ki is merül: túl nagy a farok...
Nőgyógyász megvizsgált már?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen és minden rendben van
2015. aug. 14. 12:21
7/7 anonim válasza:
A szexualitás kategóriába tette fel a kérdést és nem az "Egészség" alatt ebből adódóan itt a gyk-n a kimerült tudásunkkal feltételezzük, hogy a szervi eredetű probléma kizárva.
A hasad alja fáj ? Mert akkor a méhszájad "kapja". Ha maga a hüvelyed fala is akkor pedig valószínűleg nem lehet elég nedves. Lehet nem izgulsz fel rá eléggé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!