Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, miért vagytok ennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, miért vagytok ennyire szépek? Jól esik ha megnéznek?

Figyelt kérdés
Hihwtetlen hogy mennyi jó nő van.Pesti lévén a városban nem győzöm kapkodni a fejemet. Gyönyörűek és szexik vagytok.37F Rohadt dolog ez a nemi vágy :)
2015. aug. 14. 06:30
 1/7 anonim ***** válasza:
tuti szűz vagy
2015. aug. 14. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:

persze,hogy jól esik,ha megnéznek...kinek nem? :P

bár én nem pesti vagyok :)

2015. aug. 14. 09:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Hülye vagy :) lehet a lányom idősebb mint te :D 14 éves korom óta nem vagyok szűz :D
2015. aug. 14. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Én pl. ki nem állhatom, amikor megnéznek. 16-17 évesen még jól esett, bóknak vettem, de annak lassan 10 éve. Lehet lepontozni meg fap.nának nézni, de egyszerűen a hideg kiráz, amikor a pasik végigmérnek, épphogy nem csorog ki a nyáluk, legszívesebben odamennék hozzájuk egy zsebkendővel. Azok a bamba, buta fejek, amiket vágni tudnak... minden, csak nem férfias. És az az érdekes, hogy nem vagyok különösen szép, sőt, tök átlagos külsőm van. Konkrétan és vagyok a lány a szomszédból, és az öltözködésem is ennek felel meg: még nyáron sem veszek fel térd fölé érő szoknyát vagy nadrágot, pont emiatt. Inkább megsülök, minthogy rám csorgassák a nyálukat vadidegen férfiak, akiknek baromira nem akarok tetszeni. Amikor egy -vagy több- pasi megbámul, akkor annak érzem magam, aminek ők látnak: Két lábon járó s.gg, mellek, és persze p.nci. És ez sz.r érzés.
2015. aug. 14. 10:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha otthon, vidéken vagyok, nem zavar ha megbámulnak, sőt ott még jól is esik, de Pesten nem tudom elviselni.
2015. aug. 14. 10:33
 6/7 A kérdező kommentje:
Na nem ,én nem a bámulásról beszélek mert én diszkréten lopva lesek :) ráadásul simán egy tízest le is tagadhatok a koromból mert trendi vagyok.Egy viszont zavar hogy nem tudom eldönteni hogy bejövök e a csajnak vagy nem ,valamint hogy hány éves a csak mert a végén még pedonak néznek.
2015. aug. 14. 13:53
 7/7 A kérdező kommentje:
Ja és egyet ne felejtsetek el , a férfiak erről nem tehetnek ez ösztön. Viszont diszkréten lehet csinálni azzal még nem csinálunk rosszat. Na jó az nekem is sok amikor a kőműves vagy az útépítő utánatok szól.Mégis mit várnak majd a nyakukba ugrotok. Na ott nincs a paliknak önkritikájuk.
2015. aug. 14. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!