Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, hogy bírjátok, ha megbámulnak/szemeznek veletek a buszon?
Van kettő lány akik rendszeresen ezt csinálják és néha még "újonnan látottakkal" is előfordul. Nézelődök meglátom, hogy rajtam van a tekintete ránézek én is és nem, hogy nem kapná le a tekinteté, hanem néz bele a szemembe sosem bírom mindig lesütöm a szemem ők meg olyankor elmosolyodnak... 25/F
Szeretitek zavarbahozni a férfiakat vagy miért csináljátok ezt ? :D
Én mindenhol rosszul voltam tőle ha bámultak. Meggyőződésem volt, hogy azért mert nevetséges vagyok, vagy csúnya, vagy akármi... pozitívra sosem gondoltam.
Régebben elfordultam, bámultam a földet stb... volt, hogy annyira zavarba hoztak, hogy nekimentem egy oszlopnak.
Viszont már pár éve visszavágok. Kacsingatok, a képükbe vigyorgok, integetek, intek, hogy jöjjön ide, odamegyek, bemutatkozom, visszabámulok stb... ami épp eszembe jut.
Azóta hatalmasat fordult velem a világ, akkora löketet adott az önbizalmamnak az, hogy vagy "én nyerek" vagy pozitívan sül el a dolog, hogy azóta nem is zavar egyáltalán. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!