Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁnyok! Ha egy srác a farkáról küld képet, akkor azt kitörlitek egyből vagy megszoktátok mutogatni a barátnőitek körében!?
Figyelt kérdés
2015. aug. 13. 13:27
11/20 anonim 

válasza:

Értelem szerűen nem farkas képekről beszéltem :D
Előzőnek: aki ilyennel nyit eléggé gyökér lehet
15/f
12/20 anonim 

válasza:

ha vicces vagy nagy es szep akkor megmutatom, ha semmi extra akkor nem. valtozo hogy torlom-e oket. altalaban igen
13/20 anonim 

válasza:

Ha kéri akkor törlöm, egyébként megtartom de nem mutogatom. Ha az illető megbízott bennem ennyire, akkor nem élek ezzel vissza.
14/20 anonim 

válasza:

Törlöm a francba!Gusztustalan!!
15/20 anonim válasza:
Megszakitom a kapcsolatot a sraccal, de nem alazom meg a barataim elott:D
16/20 anonim 

válasza:

"Én is szoktam küldözgetni, ha arról van szó, de valamiért mindig bennem van, hogy kiderül" Téged be lehet azonosítani a farkad alapján, szóval ha a farkad meglátja valaki, "na ez a Peti" alapon történik a dolog? :D
Két nőnek küldtem, de mindkettőben megbíztam, megbízok és hát ők is küldtek egyet s mást magukkal kapcsolatban. ;) Ha meg is mutatták bárkinek, engem nem izgat a dolog.
17/20 anonim 

válasza:

Nem küldenek,mert nem adom meg a címem.
18/20 anonim 

válasza:

felteszem a napiszarra,az arcosakat főleg,ennyit értek:D
20/20 anonim 

válasza:

9-es, attól még h bu.z.i vagy, attól még nem vagy nő.. Arról nem is beszélve, h nem is írhatnál ide a 15 éveddel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!