Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk pénzért megengednétek, hogy "segberakjanak"?
Figyelt kérdés
Ti megengednétek,hogy segbeb#sszanak pénzért?Lenne az a pénzösszeg amiért bevállalnátok heteró fiúként egy alkalmat?Tegyük fel 1 millió dollárért?Múltkor kocsmázás közben valaki felhozta a témát és jobban belegondolva annyi pénzért szerintem az emberek többsége bevállalna egy alkalmat.2015. aug. 13. 12:34
3/16 anonim válasza:
Nem vagyok meleg, én mindig a lányokat szerettem és szeretem is, a melegeket nem utálom, csak engem hagyjanak békén, addig nincs velük bajom. Na de ez a kérdés...hááát 1 millió dollár az elég sok pénz. Talán egyetlen egy alkalmat bevállalnák, de soha többet.
4/16 anonim válasza:
1 Millió dollárért ? Akár s**gből szájba is szárazon ! xD
5/16 anonim válasza:
Annyiért, akár le is vághatod, de előre kell fizetni.
7/16 anonim válasza:
Csak ha átlagon aluli a csávónak a farka, mert átlagosnál nagyobb már fájna
Még 10 millió forintért is.
8/16 anonim válasza:
15 000/óra érdeklődni privátban :D
9/16 anonim válasza:
sőt még ingyen is, ha olyan a személy/farok
10/16 anonim válasza:
én nem...ha pénz kell azt csinálok magamnak...
hetero vagyok és nem fogok b*zulni
elvből sem mennék bele...
pénzért még csajjal sem feküdnék le úgy, hogy én "rakom seggbe" vagy punciba, vagy csak leszop...
nálam ez nem fér bele...
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!