Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Babysitter vagyok, és bejövök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Babysitter vagyok, és bejövök az apukának?!

Figyelt kérdés

valahol vidéken van az anya, szóval ma egész nap vigyáztam a kislányra. Késő volt, már lefektettem, mire hazaért az apja. Gondoltam, akkor indulhatok is haza, mire visszatartott, hogy "maradjak még, igyunk meg egy pohár bort, és beszélgethetnénk, meg ez-az". Szó szerint ezt mondta. (sajnos amúgy egy jóképű pasi, és nem is idős, kb. 32-33) Finoman elutasítottam, de szörnyen kínos volt...

Nem értem, dolgoztam már pár családnál, mindenhol szerettek, és minden nagyképűség nélkül, de tisztában vagyok vele, hogy jók az adottságaim, de ilyennel még nem találkoztam, és elég rosszul érintett. Nem akarok házasságtörő és/vagy munkanélküli lenni...

Ez mi lehetett? Beképzelem, vagy több lehetett amögött, amit mondott?

20L

2015. aug. 13. 01:45
 1/9 anonim válasza:
Apuka meg akar kettyinteni ;)
2015. aug. 13. 01:55
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Ha közvetítőn keresztül vagy, jelezd nekik mi történt, hogy más ne járhasson így és kérd hogy tegyenek át máshová.
2015. aug. 13. 01:56
 3/9 anonim ***** válasza:
76%
a lányok mindig rinyálnak ezen az oldalon ha meg akarják őket ba***ni akkor is de ha nem akkor is :D
2015. aug. 13. 02:00
 4/9 anonim ***** válasza:
Szerintem bejössz neki, meg minden, de azért megfektetni nem akart, csak beszélgetni vealakivel, lehet hogy magányos :/
2015. aug. 13. 06:32
 5/9 anonim ***** válasza:

lehet ebből kiindulni, de az is lehet, hogy csak ki akarta önteni a lelkét valakinek aki meghallgatja és lehet a feleség már nem hallgatja úgy meg.

Nem kell egyből a legrosszabbra gondolni, habár nagyon szex gyanús

2015. aug. 13. 09:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Ha annyira magányos, akkor foglalkozzon többet a gyerekével...
2015. aug. 13. 09:14
 7/9 anonim ***** válasza:

3-asnak igaza van. Ha nem közeledik senki, akkor: "Úristen! Ronda vagyok, dagadt vagyok. A kutyának nem kellenék! :'( :'( ", ha meg valaki próbálkozik, akkor meg "Kopj le köcsög, biztos te is csak azt akarod!" WTF... o.O

Amúgy igen, nagyon gyanús, hogy nem csak beszélgetni akart...

2015. aug. 13. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Mi ebben olyan meglepő? Igen, meg akart dugni, bébiszitterként erre fel kellett volna már készülnöd. Huszonéves férfiként mondhatom, hogy nők is vannak, akik bepróbálkoznak.
2015. aug. 13. 09:42
 9/9 anonim ***** válasza:
te lettél volna az új anyuka
2015. aug. 13. 09:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!