Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Van köztetek?
Figyelt kérdés
Akad köztetek, aki tud testi vonzalmat érezni egy fiú iránt, sportos alkat és napbarnított bőr hiányában is? (egészséges testtömegindex mellet persze :D)2015. aug. 13. 01:32
11/11 anonim válasza:
Persze. Egyszer volt egy srác, akivel együtt ültem a vonaton, és távolról sem az esetem, mármint kinézetre, de valami annyira megfogott benne, hogy csavarni lehetett a bugyimat. Szóval csak ültem ott, megszólalni sem tudtam, de legszìvesebben odasùgtam volna, hogy most azonnal mindenki előtt tegyen a magáévá.
Hogy mi volt ez? Kémia. Nem volt rajta parfüm, és éreztem az illatát, az ösztöneim meg lecsaptak.
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!