Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
170 cm vagy az alatti férfiakat kérdezném. Mit éreztek akkor, amikor már akkor bukta az egész, mikor csak mellé álltok egy átlagos magasságú nőhöz?
170 cm az tök normális. Most nehogy már azért keljen szégyenkeznem, mert mutálodtak az emberek, és egyre több a nyakigláb ember. Nem sértésnek szántam, de maga a kérdés is elég hülye kérdés. mi az hogy már előre bukta ? Ha nálad így volt az nem feltétlenül a magasságod miatt lehetett. Amugy meg lehet nem égimeszelő csajokra kéne bukni.
170cm vagyok.
Durva..174 centimmel mar tobbszor megkaotam,hogy nem pasi meret, kisnovesu..es a pasi 180 tol kezdodik..
Neha szar,hogy allandoan ezt hallom.. Foleg,ha 165 centis no mondja azt,hogy alacsony vagyok neki .sose gondoltam,hogy minden masodik no ezt megfogja jegyezni. Mashova mentek a centik:D
Nem tudom mi az átlagos egészen pontosam, de kicsit sem vonzódom a magasabb nőkhöz, vannak tulajdonsságok, testiek is amik felkeltik az érdeklődésem és az egyik az az alacsony csajok!
Nem tehetek róla így vagyok kódolva, szóval hiába akart vadul megkapni egy ugyan szuper nő, de magasabb tőlem, rúgtam ki az ajtón!
Számomra olyanok mintha, pl.: csúnyák lennének!
:))
Én is észrevettem ezt a magasságfétist. Rákérdeztem 6nőre 21,25,31,32,45,61évesekre és jó felnézni a férfira biztonságot nyujt, jó érzés hozzábujni.
178magasan is sokszor érzem veszve a dolgot,de még senki nem jelentette ki,hogy nem mert nem vagy 198centi.
Amúgy faterom 198volt. Anyám 160🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!