Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak én nem szeretem az anál...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én nem szeretem az anál szexet?

Figyelt kérdés

Én soha nem tenném oda egy csajnak ahol ürít.

Nem értem mások hogy szerethetik,haverok is tolják,engem néznek lassan hülyének hogy én nem.:D

21/F

2015. aug. 11. 22:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
90%

#2 de sötét vagy. Ha nem szereti, akkor ne szeresse. Meg amúgy is, nem hiszem, hogy a te szexuális szokásaidat vveszélyeztetné egy idegen fiú. :D

Aki szerint meg a lánynak a húgycsőnyílásba kerül a farka, annak újra kell járnia általános iskolába egy kis biológiát tanulni...

Nem baj, Kérdező, nem kell beállni a sorba ;)

2015. aug. 11. 22:38
 12/21 anonim ***** válasza:
Én imádnálak! :)
2015. aug. 11. 22:42
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

+1

Én is utálom..

2015. aug. 11. 22:44
 14/21 anonim ***** válasza:
31%
Èn a sima szexet nem szeretem soha nem tennèm olyan helyre ahonnan vér szokott folyni .
2015. aug. 11. 23:10
 15/21 A kérdező kommentje:

#4 No comment!:)

#8 Van barátnőm.

2015. aug. 11. 23:18
 16/21 anonim ***** válasza:
26%
Análszex4ever nem tudjátok ti hogy mi a jó
2015. aug. 11. 23:19
 17/21 anonim ***** válasza:
az anál szex olyan mint az ajándék... jobb adni mint kapni...
2015. aug. 12. 00:59
 18/21 anonim ***** válasza:
én se szeretem, a pasiknak van másik 2hely ahova bedughatják.. 20/L
2015. aug. 12. 08:40
 19/21 anonim ***** válasza:

Joe, pont te beszélsz a búzikról, aki egyfolytában seggbe akarja tolni? :D

És valaki azért fatökű, mert nem akarja az anált...?

És miért utálom az análmániásokat, és miért nem lesz soha pasim. Íme, Joe a mintapéldánya az általam gyűlölt férfinemnek.

Fatökű... Te jó ég... ez aztánb a hozzáállás.

2015. aug. 12. 10:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Én sem szeretem, de ez van, divat lett és sokan megszerették. Alapjáraton nincs ezzel gond. Van, aki szereti a pisi-kaki szexet is, mégsem kezdem el kritizálni, mert egyszerűen nem érdekel (amíg nem velem akarják, természetesen). A gond akkor kezdődik, amikor a tini fiúka kényszeríti a tini lánykát, "mer' a Juli meg Kati is megcsinálja, ők bevállalósak, te meg fapina vagy", illetve a klasszikus "ha szeretsz, megteszed"-szövegekkel. És ne mondja senki, hogy a naiv, tapasztalatlan, szerelmes tizenéves lány a hülye, ha hagyja magát... ez egyáltalán nem ilyen egyszerű. Naszóval, nekem személy szerint ez a nagy problémám az análszexszel. Ugyanakkor egy FELNŐTT, érett kapcsolatban, ha TÉNYLEG (nem sok-sok nyaggatás, nyígás, rádumálás, neadjisten érzelmi zsarolás után) MINDKÉT fél akarja, akkor senki másnak nincs joga ezt kritizálni. Ugyanúgy, ahogy a haverjaidnak sincs joga téged kritizálni meg hülyének nézni, mert te nem akarod.
2015. aug. 12. 17:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!