Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk ti szerettek nyalni, ha igen meddig?
Az a problémám hogy Én nagyon szivesen lesz*pom a párom szeretem is csinálni de a párom nagyon ritkán nyalki de meg ujjazni se akar... a nyalásra azt mondja hogy nem szereti főleg ha kezdek felizgulni... (pedig imádom ahogy nyal)
ujjazni meg soha az istenért pedig az elén mindig csinálta...
kevesebb a sex is szinte könyörögni kell hetente csak 2-3 alkalommal van ha nem erőszakolom magamat rá persze ahogy belekezdünk élvezi ha már rajta vagyok
Én csinálok valamit rosszul ??
Vagy mi a van??
Mivel hozhatnám meg a kedvét??
Ti hogy álltok ezzel??
Bocs a helyes írási hibák miatt!! A válaszokat köszi előre
Együtt élünk ...
nem hiszem hogy van vakakije!!
Eltérő az igényetek. Nekem is a barátom a higgadt típus, ritkán kezdeményez (vagy csak én nem hagyok neki időt rá), de az összhang megvan.
Szerintem kevés dolog van, amivel lehetne javítani egy ilyen állapoton, de például színt vinni az egészbe sose rossz dolog.
Szeretek nyalni. Élvezésig. Akár többszőr is egymás után.
Ujjazni is. /F.
Fél óra után már kezdem unni, 45 perc után abba szoktam hagyni.
Elfog a kétség, hogy még nem élvezett el szóval vagy én vagyok nagyon szar vagy ő nem élvezi valamiért ami ismét csak az egyes ponthoz vezet vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!