Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiuk ti szerettek nyalni, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiuk ti szerettek nyalni, ha igen meddig?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy Én nagyon szivesen lesz*pom a párom szeretem is csinálni de a párom nagyon ritkán nyalki de meg ujjazni se akar... a nyalásra azt mondja hogy nem szereti főleg ha kezdek felizgulni... (pedig imádom ahogy nyal)

ujjazni meg soha az istenért pedig az elén mindig csinálta...

kevesebb a sex is szinte könyörögni kell hetente csak 2-3 alkalommal van ha nem erőszakolom magamat rá persze ahogy belekezdünk élvezi ha már rajta vagyok

Én csinálok valamit rosszul ??

Vagy mi a van??

Mivel hozhatnám meg a kedvét??

Ti hogy álltok ezzel??

Bocs a helyes írási hibák miatt!! A válaszokat köszi előre

2015. aug. 11. 17:44
 1/10 anonim ***** válasza:
imádok nyalni, és ujjazni, nem 5 percig, hanem jóval tovább.. Nem veled van a baj
2015. aug. 11. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Vagy rád unt vagy van valakije? De lehet, hogy nagyon fáradt ha olyan a munkája.
2015. aug. 11. 17:47
 3/10 A kérdező kommentje:

Együtt élünk ...

nem hiszem hogy van vakakije!!

2015. aug. 11. 17:50
 4/10 anonim ***** válasza:

Eltérő az igényetek. Nekem is a barátom a higgadt típus, ritkán kezdeményez (vagy csak én nem hagyok neki időt rá), de az összhang megvan.

Szerintem kevés dolog van, amivel lehetne javítani egy ilyen állapoton, de például színt vinni az egészbe sose rossz dolog.

2015. aug. 11. 17:51
 5/10 anonim ***** válasza:
igen, ameddig el nem élvez.
2015. aug. 11. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:

Szeretek nyalni. Élvezésig. Akár többszőr is egymás után.

Ujjazni is. /F.

2015. aug. 11. 18:03
 7/10 anonim ***** válasza:

Fél óra után már kezdem unni, 45 perc után abba szoktam hagyni.

Elfog a kétség, hogy még nem élvezett el szóval vagy én vagyok nagyon szar vagy ő nem élvezi valamiért ami ismét csak az egyes ponthoz vezet vissza.

2015. aug. 11. 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen, imádok, de általában 2 elélvezés után már kifáradok :S.
2015. aug. 11. 19:53
 9/10 anonim ***** válasza:
amíg el nem élvez, addig. a 69-cet is imádom :)
2015. aug. 12. 07:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Jajj, én nagyon. Ritka az hogy egy óra hosszáig ne csináljam. A barátnőmnek is nagyon tetszik. Legalább kétszer elszokott élvezni a nyalástól. Utána meg dugunk. De ekkor már én nem sokáig bírom, nagyon a plafonon vagyok.
2015. aug. 12. 15:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!