Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Benne lennétek?
Figyelt kérdés
A barátnőm kitalálta, hogy lefekszik, úgy egyfiúval hogy csak képről ismeri és soha semmilyen más kapcsolat nem lesz köztük csak egy szex. Utána nem keresik egymást meg semmi. Szerintetek ez normális ? Mit mondjak neki ?2015. aug. 10. 23:54
11/16 A kérdező kommentje:
Azt mondta, hogy ellaposodott a kapcsolata a barátjával. Jó a szex, de mégis izgalomra vágyik . Megkérdeztem, hogy miért nem hagyja el, de azt mondta hogy nem akarja. (wtf ?!)
2015. aug. 11. 00:07
12/16 anonim válasza:
Egyébként is szokott egyéjszakázni?
Mert akkor nem nagy újdonság.
13/16 anonim válasza:
A barátnődnek előbb szakítania kellene, úgy lenne tisztességes.
14/16 orton válasza:
semmi baj nincs ezzel, nem szereti már a pasiját, csak nem mer kilépni a kényelmes és megszokottból
15/16 anonim válasza:
Csinálhatnák hármasban is, hogy izgalmasabb legyen. Pl veled.
De csinálhatja velem is. /F.
16/16 A kérdező kommentje:
Kedves bevállalós és magukról sokat gondoló érdeklődők. A kérdés nem az volt hogy ti megdugnátok e a barátnőmet. Elérhetőséget nem kaptok és semmi mást sem...tekintve hogy ez nem az én ügyem.. de még csak kerítőnő sem vagyok. (tanácsot kértem, nem perverzek jelentkezését...ha nem értitek meg továbbra sem kiírom az összes ilyen felhasnzáló nevét aki üzenetet küldöt) Köszönöm a megértést !!!!
2015. aug. 11. 19:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!