Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda ha egy lánynak nagy a barna rész a mellén?
Figyelt kérdés
2015. aug. 10. 23:34
11/17 anonim válasza:
Nem, szép tud lenni!
Nyugíí, tetszik a férfiaknak!
12/17 anonim válasza:
mutasd a sajátodat akkor konkrét választ tudunk adni.
így mindenki csak képzelődik milyen is lehet
13/17 anonim válasza:
Barna rész... :'D Az bimbóudvar, lányom.
Amit linkeltél, az szerintem nem olyan nagy... Parizermell az kicsit "durvább" egyébként...
Nekem meg nincs is, és aztán?!
14/17 szaszaa11 válasza:
Ez egyaltalan nem gaz egyik exemnek ennel joval nagyobb volt es habar nem tetszett nem is zavart.
15/17 anonim válasza:
Ronda vagy sem...ezt dobta a gép. Teljesen mindegy kinek tetszik, kinek nem. Ezt nem mi döntjük el, hogy milyen legyen. Tehát értelmetlen problémázni ezen.
16/17 anonim válasza:
Nekem tetszene! Szívesen kényeztetném! /F.
17/17 anonim válasza:
Nagy melleken gyakori, hogy picit nagyobb a bimboudvar, de az nem feltetlenul ronda. A pasik szeretik a nagy melleket - altalaban -, es nem csak a bimboudvaroddal fognak foglalkozni majd :P Foleg nem a meretevel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!