Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mikor jut már el a tudatokig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor jut már el a tudatokig hogy mindeggy a pénisz hossza?

Figyelt kérdés
Nekem 14,5cm kerülete 12cm volt 11 barátnőm, de mind imádta! Örülök hoflgy ekkora, mert rengeteget áll és mondjuk egy 20cm es kényelmetlenebb lenne ha mondjuk feláll munkahelyen. Mielött cikiznétek nem azért áll mert nincs munkahelye :), csak szexmániás vagyok. 31/F
2015. aug. 10. 22:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
27%

Hát nekem azért kell a minimum 17cm eddig nem sok pasival voltam. De a szeretömnek pont ekkora ésszerintem Isteni. És hozzá kell tenni öt én tanitotam be (elöttem szüz volt) szoval a szakértelem is tényezö de elégé befolyásolhato. Szoval szerintem fontos a méret is.

33N

2015. aug. 10. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:
42%
Ha ilyen helyesírással írnál nekem, valóban lesz*rnám, hogy mekkora farkad van. :D
2015. aug. 10. 22:40
 3/11 anonim ***** válasza:
Van aki szereti, ha jól kitölti a pénisz. Nekem fontos. Igenis fontos a hossza is, nem csak a vastagság. Saját tapasztalat.
2015. aug. 10. 22:42
 4/11 anonim ***** válasza:
77%
És mikor fognak az emberek megtanulni legalább egy mondatot helyesen leírni? 31 évesen nem tudsz egy mondatot megfogalmazni. Undorító.
2015. aug. 10. 22:45
 5/11 A kérdező kommentje:
Az undorító, hogy ilyen kis szűz puncik itt olvasgatnak a 18+os kérdések között!
2015. aug. 10. 22:48
 6/11 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszolóknak köszönöm a választ! A helyesírásomat kritizálók annyit üzenek: Ahhoz képest, hogy 6 éve élek Magyarországon, szerintem nem rossz!
2015. aug. 10. 22:52
 7/11 anonim ***** válasza:
95%

Attól még igénytelen. Három mondatot nem tart olyan sokáig leellenőrizni, ha már írásban akarsz kommunikálni.

Azt meg külön öröm volt megtudnom, hogy aki képes helyesen megfogalmazni egy mondatot, az biztosan szűz. :D

2015. aug. 10. 23:03
 8/11 anonim ***** válasza:

engem nem zavar a helyesírásod, mivel ez nem egy nyelvtan dolgozat. A itt szorgoskodó magyartanároknak meg azt üzenném, hogy éljétek ki magatokat az iskolában, ide gyertek szórakozni és lazulni.

A farokméret itt gyakorin mindennapos téma marad, míg világ a világ :) Főleg amíg a média az óriás farkú adoniszokat reklámozza. Szerencsétlen fiatalok mást nem látnak, mint lófarokkal ellátott body duildereket, ahogy szőke cérna vékony hatalmas szilikon csöcsökkel ellátott babapuncis csajokat döngetnek.

Remélem nem vétettem egy helyesírási hibát sem. Ma már kaptam egy egyest bioszból :)

2015. aug. 10. 23:08
 9/11 anonim ***** válasza:
Dehogynem. Hemzseg a hibáktól. :D
2015. aug. 10. 23:12
 10/11 orton ***** válasza:
vagina és vagina között is van különbség ám :O csak ezt sokan elfelejtik mert a nő nem is szarik ugye ;)
2015. aug. 11. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!