Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tényleg igaz hogy az úszók...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg igaz hogy az úszók perverzek?

Figyelt kérdés

állítólag mindig egy csomó csaj veszi őket körül versenyeken, versenyek előtt, akiket csak sexre használnak amikor idegesek vagy épp jókedvük van és nagy orgiák vannak mindig..

Meg ezek a lányok "hivatalosan" ilyen segédszerűségnek vannak ott, szóval viszik a táskájukat, törülközőt utánuk stb de mellé sexelni kell velük, és sok srác elég durva perverz dolgokat szeret..

Lenne egy ilyen álláslehetőségem majd az olimpia idejére, és igazából élvezném is ezt a munkát..csak kíváncsi vagyok mire számítsak

2015. aug. 10. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Így igaz! De ez nem csak az úszókkal van így, felsorolok párat!

1. Sakkozók. Az asztal alatt folyamatosan többen is vannak, férfiak, nők, hogy kielégítsék őket.

2. Tornászok. Csak spárgában, gyertyapózban, triplaszaltó közben szexelnek.

3. Boxolók. Csak a fisting szexet kedvelik.

4. Súlyemelők. Nem hagyják a nőt szex közben mozogni, csakis ők emelgetik őket a farkukon.

És még sorolhatnám.

2015. aug. 10. 19:11
 2/5 A kérdező kommentje:
triplaszaltót és spárgát kiakarom próbálni xd
2015. aug. 10. 19:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Verrasztó Dávidot én is leszopnám
2015. aug. 12. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
sok volt szepesi könyve egyszerre szerintem
2015. aug. 12. 12:29
 5/5 anonim ***** válasza:
És az úszólányok számára is vannak ilyen férfisegédek, akik lerendezik őket időnként?... :)
2015. aug. 12. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!