Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul venne ki magat, ha letamadnam, de nem akarnek meg adding elmenni?
Na szoval, 19vagyok es szuz. A baratom joval idosebb es tudja es eszmeletlenul tiszteletteljesen viselkedik. Nem nyomul tulsagosan es tiszteletben tartja, ha valamire azt mondom, hogy nem.
Ahogy eszrevettem probal nem belekeveredni tul szenvedelyes csokolozasba velem, gondolom nehogy ne tudjon megallni vagy vmi.
Viszont en meg hiaba meg, egyenlore, lefekudni nem vagyok kesz vele, mar legszivesebben magamra rantanam es kicsokolnam belole a szuszt is, meg egyebek. :)
A kerdesem annyi lenne, hogy ez fair lenne vele szemben?
Mert utana tuti nagyon nehez lenne visszafognia magat es nem akarom hogy rossz legyen neki utana.
Elso: Koszi, igen bennem is ez merult fel. Gaz lenne, ha nem rogton oral lenne, hanem eloszor csak kezzel csinalnam neki? :)
Masodik: Nemi eletet elni kesz vagyok, csak aprankent gondoltam inkabb, hogy parszor meg csak petting, stb. Csak ugye attol, hogy ez nekem konnyu, neki igencsak nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!