Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk ti mit szólnátok, ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ti mit szólnátok, ha egy lánnyal oda kerültök és mikor levetkőzik meglátjátok, hogy mell piercingje van? 18/L

Figyelt kérdés
2015. aug. 9. 23:26
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Tetszene! :)
2015. aug. 10. 01:14
 22/30 anonim ***** válasza:
Kiszopkodnámúgyaphicsájáthogybeszarna :D
2015. aug. 10. 06:56
 23/30 anonim ***** válasza:

Sokkal jobban zavarna ha az arcán lenne ilyesmi.

Vagy ha a puncija lenne tele agatva függönykarnisokkal :))

Bár ha nagy piercing akkor már zavaróbb.

2015. aug. 10. 09:13
 24/30 anonim ***** válasza:
Arra gondolnék, hogy mekkora szívás lesz a kisbabát cumisüvegből táplálnia majd 3 év múlva.
2015. aug. 10. 10:09
 25/30 anonim válasza:
Istenem. Annyi sötét ember van. Ha elmész egy masszőrhöz és a majdnem pucér testedet masszírozza akkor is lotyó vagy hiszen taperol és nem orvos sőt egész testesnél a fenekedet is megnyomkodja. Olyan mint ha nőgyógyásznál lennél. Nekem van a nyelvemben és a bal bimbómban is. Barátomnak is van 6db piercingje (septum ami be van fordítva, jobb mell piercing és 4db intim piercing.) mind a ketten szeretjük a piercingeket mi így érezzük azt h teljesek vagyunk csak igényesen kell megválasztani. És szerintem semmivel se különb mint egy köldök piercing csak ennek van egy varázsa h nem tudhatja mindenki és nem láthatja mindenki. A szoptatásról meg annyit h ha csak az egyikbe van akkor ott a másik de amúgy terhesség kezdeténél ki kell venni és mire szoptatsz teljesen beforr és tudsz vele szoptatni. puszilom az összes tudatlan embert. :* Miért ítélitek el a tetovált/piercinges embereket? Ők se ítélnek el titeket. Inkább örüljetek mert ők mernek mások lenni, merik felvállalni magukat és az ízlésüket.
2015. aug. 10. 12:36
 26/30 anonim ***** válasza:
KÉPET!!!!! ;)
2015. aug. 10. 17:45
 27/30 anonim ***** válasza:

Könyörgöm hagyjuk már ezt a fel merik vállalni dolgot.

Én meg fel merem vállalni hogy nem tetszik ennyi.

Maradjunk annyiban, hogy ez egy divat hóbort, és olyanok is követni próbálják akik lehet hogy jó pár év múlva megbánják.

Én meg felvállalom magam, és nem megyek az efelé divatirányzat után.

Előre is elnézést kérek a piercin-esektöl. de ha valaki az arcába tesz ilyen ékszert, az valamilyen szinte azt tükrözi, hogy ki akar tűnni a tömegből. (Kissé a feltűnési viszketegség határát súrolja. ) Mert nem hinném , hogy mielőtt nem volt ilyen vackotok , addig félszeg embernek éreztétek magatokat.

Amugy mint mondtam engem nem zavar különösebben, bár jobban szeretem a női testet fémek nélkül.

2015. aug. 11. 10:12
 28/30 anonim ***** válasza:
Hát nem jön be a piercing, de egye fene, ettől azért nem riadok meg!
2015. szept. 14. 21:12
 29/30 anonim ***** válasza:
Imádnám.Komolyan.32/F
2015. nov. 29. 17:40
 30/30 anonim ***** válasza:
Így 7 év távlatából: megvan még a piercinged?
2022. jan. 20. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!