Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ki szereti, ha harapdá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ki szereti, ha harapdálják a fenekét, párszor "elverik". Illetve kiszívják a nyakát?

Figyelt kérdés

2015. aug. 9. 20:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
En imadom. Na a nyakdzivast nem. De tobbi rendben van :)
2015. aug. 9. 20:29
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Èn imádom,mindet !
2015. aug. 9. 20:31
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
uhh ilyen csaj kéne:) 32ffi
2015. aug. 9. 20:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Szívesen beszélgetnék, akár élményekről is. :)
2015. aug. 9. 20:35
 5/11 anonim ***** válasza:
56%

En imadom ha huzzak a hajam. Megharapjak a fenekem. Elverik :)

De a nyakszivas az nem jon be! 23l

2015. aug. 9. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:
60%
Nekem is johet akarmi durvulas, nagyon elvezem :-D
2015. aug. 9. 20:51
 7/11 anonim ***** válasza:
78%

Nagyon szeretem, főleg, ahogy a párom harapdálja és tudja jól hogyan tegye, hogy még kínozzon is, jó értelembe és persze imádom, oda is van érte, hisz fenékmániás. Ezzel viszont visszaszoktam élni, kicsit húzni, ha csak összebújunk és háttal vagyok neki nyomom, pucsítok farkához és egyből fel is áll neki. Elverni is szokta néha, van szex közben, hogy a farkával is játszik így.

A nyakkiszívás is jó, egyik gyengém, ezzel vissza is él rendesen, mikor csak puszikat ad és olyan finoman és lágyan, hogy átadom magam az érésnek, annyira jó, főleg, ha rálehet és alig ér hozzá, végig simítja kezével, nyelvével. És mikor úgymond kész a terep, jön a nyakkiszívás és ott végem, kiráz a hideg és csak élezem. Ebből általában szex is szokott lenni.

Ha meglátszik, nem zavar minket, néha én is kiszívom az övét, más meg nem érdekel.

Persze többször van, mikor csak puszilgatja és érzékien simogatja nyakam, ha olyanja van, vagy csak spontán mellém/mögém jön és élvezi, hogy élvezem.

N

2015. aug. 9. 21:01
 8/11 anonim ***** válasza:
77%
Ú én nagyon vágyom rá hogy egy pasi kicsit elfenekeljen.... A nyakam erősen erogén zóna, úgyhogy simán...
2015. aug. 9. 21:02
 9/11 anonim ***** válasza:
90%
Nyakszívásért ütni tudnék, a többi viszont jöhet. Úgy harapjon, hogy ne maradjon nyoma.
2015. aug. 9. 21:26
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon szeretem, csak az a fránya nyakkiszívás másnap min. 5 réteg méregdrága alapozót kíván magának. :)
2015. aug. 9. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!