Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek nem jó érzés a szex, ha egyszer ennyire menekültök előle meg kéretitek magatokat?
Én ugyan nem menekülök, de csak párkapcsolatban tudom igazán élvezni a szexet, olyannal, akivel minden tekintetben közös hullámhosszon vagyunk. Egy idegennel való szexelés nekem nem nyújt többet, mint egy kiadós masztizás.
Úgyhogy amíg nem volt megfelelő partner a láthatáron, éveket is kibírtam dugás nélkül. Most, hogy van barátom, egyfolytában szexelünk (napi 2-3 menet, plusz az előjáték). És egyáltalán nem kéretem magam, sokszor én mászom rá! :)
# 3
Ha ilyet csinálnál, neked is viszonozná előbb-utóbb valaki egy "meglepi teljes szájzárral" orális szex közben.
A bulvársajtó úgyis imádja az ilyen sztorikat.
Ha olyat nőt fogsz ki hozzá, mint az az angol pasas, akiről az első ilyen történetet olvastam hosszú évekkel ezelőtt, még a plasztikai sebészet bravúrjára sem számíthatnál, mert ő az akció után egyből kirohant a fürdőszobába, és lehúzta a WC-n, ami metszőfogain belül maradt, mielőtt mentőt hívott volna és alaposan fogat mosott volna.
Az már nem tudom, hogy hány év börtönre ítélték később, de gondolom, a pasast nem vigasztalná sem az, ha az egész életét ott töltené, mint ahogy az sem, hogy pisilésre még alkalmas a csonk, ami megmaradt.
Te... Te egyáltalán nem olvasol itteni kérdéseket?
A pasik egészen konkrétan minden nőt értéktelen ribinek ítélnek, aki nem vonakodik eléggé a szextől.
Most mégis hogy kéne hozzáállnunk a szexhez, hogy ne kapjunk érte a pofánkra?
#5 LOL!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!