Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket izgat a vad/kemény szex?
Alapvetően domináns vagyok az ágyban, és nagyon azt veszem észre hogy a másik szélsőség talál meg... Ti inkább a keményebb szexet kedvelitek? Érdekel a véleményetek! Bárki válaszolhat, csak női véleményekre lennék kíváncsi :)
26F
Igen nekem szemelyszerint ez a kedvencem :) egy ferfi legyen kemeny ;)
19/l
A gátlások nélküli, kemény, vadulós szex isteni!!!
Két ilyen menet között már csak az hiányzik, hogy legyen egy érzéki, összebújós, kényeztetős szerelmeskedés is... ;)
21/B/L
40/N
Előjáték legyen, a legjobb egész nap üzenetekkel és durva szavakkal, és utánna kemény játék 2 órán át! A rabja vagyok!!
Nagyon is izgat. Az elején egy kis előjáték jöhet, aztán szex
Ha megujjaz, nem kell a behatolást elfinomkodni akkor mehet keményen. Úgy szeretem ha jól megdöngetm utána egy kis lassabb tempó a szusszanás miatt. Szeretem ha térdelüni, és úgy dönget meg hátulról. Kemény legyen a vége :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!