Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek ha a lábatokat kényeztetik?
Figyelt kérdés
Tetszik a lábfétis?2015. aug. 8. 18:56
11/30 anonim válasza:
Én nem az vagyok, de szeretek azzal is foglalkozni. Főleg ahonnan kinőtt. De végig.
12/30 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, baromira izgat. ^^
18/L
13/30 anonim válasza:
Valakinek nem tetszik és már rögtön lepontozták... Gratulálok mindenkinek, sőt ti is tapsoljátok meg magatokat!
Én szeretem a barátnőm lábát, tetszik és szeretem simogatni, és puszilgatni, még meg is nyalom, és tetszik neki is, de inkább azon van a hangsúly hogy együtt vagyunk, és intimen simogatom a testét, nem az hogy a lábát kényeztetem, ha a hátát simogatom, akkor is ilyen a reakció. Tehát szerintem inkább az a fontos hogy azzal a személlyel csináljuk, akit szeretünk, és akkor a szeretkezés nagy része egy igazi élmménnyé válik.
14/30 Timinővér válasza:
Utolsó ne aggódj, nem számít a pont. Nem mindegy? Kérdezz felelek téma. Az, hogy pontozgatnak, nem mérvadó, nem jelent semmit. Nincs semmi jelentősége ezért felesleges mérgelődni. Amúgy én is szeretem.
15/30 anonim válasza:
13. nem azért pontoztam le, mert nem tetszik neki, hanem a megfogalmazás módja miatt. És azért, mert olyan dolgokat magyarázott bele és rögtön degradálóan el is ítélt, amiről nem is volt szó. Tehát az általánosítással párosuló lenézés leginkább az, ami lepontozást érdemel, illetve a dicsekvés, felszínesség, témától eltérés.
16/30 anonim válasza:
Igen tetszik,szeretem,de nem kérek privátban ajánlkozókat!
19/30 anonim válasza:
Imádom, teljesen begerjedek tőle, főleg ha a combom belső felét és a csípőhöz közel puszilgatják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!