Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők-lányok őszintén, mi a fontosabb nektek? Ha választhatnátok 3 opció közül.
1.Az hogy a pasi jóképű legyen.
2.Az hogy a pasinak nagy legyen a kolbásza. xD
3.Az hogy gazdag legyen.
Csak egyet választhattok! :D Az érzelmek itt most nem számítanak(ahogy a világban egyre kevésbé). A válasz mellé írjátok oda a korotokat is please!
Az örök szabály:
14-18 100% külső/0%pénz
18-24 50%külső/50% pénz
24+ 0%külső/100% pénz
jóképű vagy jótestű két külön dolog szóval igazából csodálom hogy nem írtad oda hogy "vonzó" legyen azaz "jótestű".
Azon is csodálkozom hogy a férfiasságot sem írtad oda, amire toltam volna a voksom.
De így a 3 felesleges dolog közül ha választanom kell akkor inkább már a jóképűség. Talán az a legkevésbé felesleges, de még mindig felesleges dolog.
1. opciót választanám.
2# Oké a pasiknál pedig az örök szabály:
14-18 100% határozatlan béna/0% férfias
18-24 99% határozatlan béna/1% férfias
24+ 98% határozatlan béna/2% férfias
Legyen az 1.-es.
Amúgy meg az a legfontosabb, hogy legyen hűséges, és ne hazudjon mint a vízfolyás... egy ilyen pasi se akadt még a horgomra...
17/L
Akkor már inkább jóképű, egye fene. :)
A gazdagság sose vonzott, pedig már elmúltam 24. :)
Farokméretben meg elég alkalmazkodó vagyok... mivel én extra szűk vagyok, bármilyen pénisszel ki lehet elégíteni (ha ügyes a használója).
nézzen ki valahogy azért
ne legyen microscope-al mérhető méretű a kálbász
legyen önálló keresete, ne rajtam/anyucin éljen
egyet nem tudnék választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!