Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaphatnék őszinte véleményt a külsőmről? 1-10 is jöhet.
Figyelt kérdés
Kaptam sok bántást életem során, így nem igazán tudom eldönteni, hogy azoknak higyjek, akik lerondáznak, vagy leferdeszeműznek, vagy azoknak, akik szeretnek és szépnek tartanak..
2015. aug. 7. 22:50
14/31 A kérdező kommentje:
Apa magyar, anya kazah.
2015. aug. 7. 23:02
15/31 anonim válasza:
te az a tipikus DEBASZ fajta vagy :D őszinte leszek hozzá és ez annyit tesz ,hogy demegba**nálak :) legyen szép estéd :D
16/31 A kérdező kommentje:
Ez nagyon kedves :D
Amugy, akik peivatokkal bombaznak, en nem ismerkedni jottem ide, szoval ezek a levelek a kukaban landolnak, bocsesz :) ahogy a fb felkérések is.
2015. aug. 7. 23:04
17/31 anonim válasza:
én nagyon adlak cica! Szép gyerek vagyok engem elkaphatsz, megengedem :)
18/31 anonim válasza:
Én vagyok a debasz srác, annyit hozzátennék ,hogy már úton vagyok megvenni a gyűrűt elég komoly szándékkal írom most ezt is tehát remélem az ,hogy nem írtam privátot pozitív hatással lesz ránk :D
19/31 anonim válasza:
Szép lány vagy, de nem kell a kacsaszáj. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!