Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet az én bajom, hogy nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet az én bajom, hogy nem tudok kielégülni?

Figyelt kérdés

20 éves vagyok, a volt párommal soha nem élveztem el. Mondjuk neki én vettem el a szüzességét.

Vágyom egy jó szexre egy jó férfival. Viszont nem fogom megkapni. Nem tudok pasizni, nem is akarok. Erre mindenki ismer mindenkit.

Lehet hogy nekem van valami bajom, amitől nem tudok elélvezni? Vagy tényleg a párom bénasága az ok?

Beszéltem vele már sokszor, de egyik fülén be, a másikon ki...

2015. aug. 7. 16:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Az a kérdés: masztival ki tudod magad elégíteni? Ha igen, akkor biztosan nem benned van a hiba.
2015. aug. 7. 16:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Van egy módszer, ami ki tud elégíteni. Vagyis, nagyon jól tud esni. Szerintem már azt se tudom, milyen a kielégülés.
2015. aug. 7. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Sok dolog nem világos a kérdésedben. Először "volt" párt említesz. Akkor most nem vagy kapcsolatban? Csak ez a párod volt, aki nem tudott kielégíteni, vagy voltak más pasijaid is? Volt olyan, aki kielégített, vagy azt csak magadnak sikerült? Meg mi az, hogy nem tudsz pasizni és nem is akarsz? Miért?
2015. aug. 7. 16:27
 4/6 anonim válasza:

23 éves voltam, mikor összejöttem a férjemmel, ő 22. Mindkettőnknek a másik volt az első szexuális partnere. Gyakran előfordult, hogy nem elégültem ki, de hát tapasztalatlan voltam. Meg ő is.

Most 32 vagyok, az évek során kiismertük magunkat is, a másikat is, és 10 esetből kb. 1-szer fordul elő, hogy nem elégülök ki.

Azt hiszem igaz lehet a mondás, hogy a nők 30 éves koruk után teljesednek ki szexuálisan. :)

2015. aug. 7. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ki kéne próbálnod több módszert is :) ó mennyi módja van, hogy elérd a csúcsot...

A lényeg, hogy ne idegeskedj rajta, egyszerűen csak örülj neki és élvezd. Az én volt páromnak is nehezen ment, még magának is, de azért megtaláltuk a módját, és onnantól minden könnyebben megy.

Pasizni meg nem akarsz/nem tudsz? Na ne már.

2015. aug. 7. 16:31
 6/6 anonim ***** válasza:

Itt kezdődik a baj, hogy magad sem tudod mi a jó neked!

Az orgazmuskészség a lányoknál nem veleszületett dolog, hanem egy megtanuladó, begyakorolandó folyamat, amihez leginkább a saját testük megismerésén és felfedezésén keresztül vezet az út.

Ha te nem tudod mi a jó magadnak, ha nem ismered a saját szexuális igényeidet, a korlátaidat, akkor hogyan lehetne elvárni a párodtól, hogy ezeket tudja. Persze ennyi idő alatt közösen is lett volna rá idő és lehetőség ezeket felfedezni, de ehhez mindkét félnek aktívan közre kell működnie.

Azt javaslom - sose késő tanulni - kezd el most pótolni mindazt, amit eddig nem tettél meg és mérd fel az igényeidet, lehetőségeidet és korlátaidat. Utána már fogod tudni mi az ami elvárható egy szexuális aktus során, és akár segíteni tudsz a partnerednek, hogy erre rávezesd, megtanítsd.

2015. aug. 7. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!