Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, Hölgyek! Nektek bejön az ha egy pasi szabályosan meg van bolondulva a kebleitekért?
Egyszerűen meg vagyok bolondulva a női keblekért. Lehet kicsi, vagy annál is kisebb, nagyobbacska, vagy NAGY, esetleg még nagyobb, imádom őket nyalni-falni, csókolni, harapdálni, ráélvezni,(esetleg pofozni) vagy khhmmm.... valamit közé tenni. Egyetlen kikötés van, hogy legyen TERMÉSZETES. Szilikon keblekért soha nem tudnék rajongani.
Nektek bejön ez az imádat? kort nemet kérek szépen. (pasi 40)
Fiatal koromban világbajnok melleim voltak, aztán a szülés-szoptatás megváltoztatta. Mivel nekem már nem tetszik a saját mellem, ezért azt sem szeretem, ha túl sokat foglalkoznak vele. A párom szokta csókolgatni, fogdosni, ez egy darabig jólesik, de hosszú távon már nem! Jobban szeretem, ha más testrészeimmel többet foglalkozik. :)
(Egyébként a mérete és a gravitáció miatt sokszor van, hogy egy szűk felső van rajtam szex közben... nem szégyenlősség, hanem kényelmetlen, amikor lovagláskor, vagy kutyapózban rázkódik. Néha a barátom tartja, de közel sem végig, és a gyakori pózváltás miatt nekem kényelmesebb, ha van rajtam valami, ami tartja a mellem.)
A párom imádja a melleimet, ez nekem eléggé imponál, mert szeretem, ha foglalkoznak velük.
23N
Persze jól esik, ha imádnak engem és különböző nőies testrészeim, de sajnos nem tudok osztozni ezen a véleményen. Úgy vagyok, mint #2-es (csak én még nem szültem :().
18/L
Minden nőnek jól esik ha valamiért megőrülnek érte!
De a módja, az nagyon nem mindegy!
Nekem a melleim a "kimagaslóan legszebb" testrészeim, minden pasi meg szeretné kapni...
Nem szeretem a kiszívós, moncsolós, nyomuló, "eldurran a tököm, ha lesz helyem a csöcsön" - féle anyátlanokat.
Vannak pasik, akiknek már az érintése is sokat ígér, sejtet, nem tolakodó - de határozott: egyszerre gyengéd és céltudatos...
Köszönöm a válaszokat.
8-as: nyilvánvalóan nem a mellek alapján választok,hisz vannak más fontos szempontok és tulajdonságok. Persze a mell azért (mérettől függetlenül) legyen szép és kívánatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!