Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem tudok elmenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudok elmenni?

Figyelt kérdés
Óvszerrel védekezünk, szexnél semmit se érzek. Az orál kellemes, de mégse lesz orgazmusom(közelében sem jártam), pedig volt már, hogy 1 órán át csinálta a barátnőm. Eddig egyedül kézzel tudtam elmenni, 1 év alatt kb. 4x, azt is ~45 perc után. Mindent megtesz amit kérek, nagyon szeretem, nem érzem magam feszélyezve, nem lelki eredetű a gond. Távkapcsolatban élünk, szóval heti 1x vagyunk együtt. Maszturbálással pár perc alatt el tudok menni. Van valaki hasonló helyzetben? Tud erre valaki valamilyen megoldást?
2015. aug. 7. 09:24
 1/3 anonim ***** válasza:
próbáljátok ki, hogy ő fogja a péniszedet és Te meg a kezét és úgy veritek ki, hát ha rájön, hogy mit csinálsz másképp :) a szexre meg hát én is voltam olyan fiúval aki nem tudott elmenni
2015. aug. 7. 09:47
 2/3 anonim ***** válasza:
lehet hogy izgulsz... még ha nem is érzed... próbáld meg hogy meg iszol előtte egy felest... csak ne többet.. mert utána meg lehet amiatt nem fogsz tudni elmenni... milyen márkájú óvszert használsz?? mert azon is múlhat... esetleg a méret nem megfelelő... vagy vehetnétek síkosítót.. azzal másabb érzés... és mindenhez fel lehet használni ;)
2015. aug. 7. 11:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Biztos nem izgulok, nincs mitől. Mitől lehetne? Hogy nem tudok teljesíteni? Emiatt nem aggódok, egy menet alatt (30 perc) legalább 10x elmegy. :D Próbáltam már több fajta/féle óvszert, nekem ugyan olyan mind. Méretben is jó, síkosítót is próbáltunk. Eddig semmi se segített. Gyógyszerre nem állhat át, mert beteg, a többi védekezési módszer pedig nem elég biztonságos.
2015. aug. 7. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!