Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek milyen a sorrend?
A nemrég lezárult több száz versenyzős punci szépségversenyből kiderült hogy gyakorlatilag 6 forma van.
Kérdés ti ezt milyen sorrendben helyeznétek el?
Természetesen csak férfiak véleménye mérvadó.
Nálam kb ez a sorrend:
5 2 1 3 6 4
Mivel az én véleményem nem mérvadó, a barátomét írom le. Szerinte a három legszebb (ebben a sorrendben): 6, 3, 2
(Még annyi, hogy nem ért egyet azzal a kijelentéssel, hogy "Ehhez a 6 formához szinte az összes punci odasorolható".)
Nem ilyen az összes punci, ráadásul szerintem ezekből az első 3 ugyanolyan szinte
És amúgy ki az aki ezt tényleg megcsinálta? Mióta vagyunk ott hogy a nőket a puncijuk alapján itéljük meg?
9-es, a vaginalcontest oldalán volt egy punciszépségverseny horribilis jutalmakkal (185 versenyzővel). Ezek az adatok ezen 185 feldolgozásából készültek.
Ezek a képek formákról szólnak, másrészt nem kérnék oylan kommentet ahol nincs sorrend, mert annak nem veszem hasznát.
De akkor legyen az, hogy gondolt azt hogy rengeteg fajta van, de van itt 6 és abból írj egy sorrendet. Én nem akarlak meggyőzni, de te rosszul állsz hozzá a képekhez, de most itt ezt meg főleg nem akarom kibeszélni, maximum privátban, de a kérdésben minden kommentben egy sorrendnek kellene lennie - férfi hozzászólásokkal.
És sorrendet... nem a legszebbeket számra kiírva sorrend nélkül.
De egyébként hogy értsd: Az oldalon van ez a 6 fajta, a 185 jelentkezőket besorolva. Most végignéztem az első 10-et, a 7.-et (ami számomra egyébként a kedvenc)
nem tudtam pontosan besorolni hogy hova is tartozik. De a másik 9-et az első 10 közül egyértelműen be lehetett sorolni a fentebb linkelt kép megfelelője alá...
(és igen az első egy "baba" de annak is van formája ami megegyezik a fenti linkelt kép egyik alakjával)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!