Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek tetszene? (kötözős)
Barátnőm imádja a helyzetet, mi tagadás, én is. Lassan hátrakötöm a kezeit, bekötöm a szemét, betapasztom, vagy befogom a száját (de pl a golyós pecket is imádja) és kis orgazmus kontroll után jól megdugom :)
Viszont érdekes módon azt élvezi a legjobban, ha a szájával csinálok valamit, "elnémítom"
Te domináns lány vagy ezek szerint :)
Nem az én világom, de sokaknak tetszik.
Lilla nem domináns, egyszerűen segg- és játékszerfétises. :D Minden válaszában az análról és az innen-onnan rendelt cuccairól makog :D
Én jobban szeretem, ha lefog a férfi, hogy érezzem a dominanciáját. :) A szem bekötősdit annyira nem szeretem, de a szájpecket, de tulajdonképpen értem, miért szereti. Teljesen kiszolgáltatott Neked, és légy magadra büszke, mert ez azt jelenti, hogy teljesen megbízik Benned. :)
Az elnémítást úgy értem, hogy a szájába rakod a péniszed, vagy befogod a száját? :D Bocs, de ezt annyira nem értettem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!