Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az izgatóbb egy férfi számára?
Engem mind a kettő felizgatna, ezért biztos, hogy az üzeneted után azonnal szakítanék veled.
Ne haragudj az őszinte válaszomért, de nálunk magasabban vannak az igények egymás iránt.
Ha szép tested van és egy szexi, jól megkomponált képet küldenél, az lehet jobban felizgatna, de biztos az is jó lenne, ha részletesen elmesélnéd, hogy mit csinálnál velem, de ahhoz meg jó hang kell, tagolás stb.
Kapok én is valamit, vagy csak azért kérded, mert ezt szánod valakinek meglepetésnek? :P
A testem átlagos, nem vagyok bombanő, de se gebe, se elhízott. Vannak szép fehérneműim, és szeretek fotózni, kreatívkodni, tehát szerintem megbirkóznék a feladattal :-)
A hangomra azt szokták mondani, hogy szép, csilingelő, kislányos. Foglalkoztam próza és versmondással, tehát szerintem nagyon rosszul az sem sikerülne, csupán azt szerettem volna feltérképezni, hogy tényleg fontosabb-e a pasiknak a vizuális inger, mint az akusztikus + fantázia. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!