Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen perverz/izgalmas...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen perverz/izgalmas dolgokat tudtok mondani?

Figyelt kérdés

Olyan dolgokra gondoltam amik úgy az "átlagtól" eltérőek. Szeretek mindenféle újdonságot, és a barátnőm is vevő szinte mindenre, meg is beszéljük hogy ki mit szeretne. Nem arról van szó hogy unalmas a szexuális életünk és fel kéne dobni, vagy nincs ötletem, csak hátha más párok már csináltak olyanokat amire azt mondom / mondjuk hogy "na ez jó lehet, mi is kipróbáljuk :)"

Amik már voltak, sőt szinte alapnak számítanak:

- arcra (vagy bárhova) élvezés

- kikötözés, szem bekötés

- durvaság (pofozgatás, fenék csapkodás, hajhúzás)

- mélytorok

2015. aug. 6. 16:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
és ebben mi a perverz?
2015. aug. 6. 17:01
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
A szerb film című filmet nézd meg, abba levágja a nő fejét, miközben dugja..
2015. aug. 6. 17:02
 3/11 A kérdező kommentje:
Jaj..jó akkor hagyjuk a perverz fogalmat, elvégre semmi nem az ami mindkét félnek jó. Nem azt mondom hogy ezek perverz dolgok, csak utalni akartam arra hogy nem a sima simogatós "alap" szex..
2015. aug. 6. 17:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Segédeszközöket bevetettetek már a játékba? :)
2015. aug. 6. 17:16
 5/11 A kérdező kommentje:
A kötözéshez használt dolgokon kívül még nem, de vibrátoron már gondolkoztam...egyik lyukban az, másikban én :D
2015. aug. 6. 17:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Na látod!Csak kicsit gondolkozni kell :)
2015. aug. 6. 17:25
 7/11 anonim ***** válasza:
Hereszopás popsi nyalással váltogatva. N
2015. aug. 6. 17:25
 8/11 anonim ***** válasza:
63%
Állok kisterpeszben, a nő mögöttem guggol. Nyalja a segglyukamat, miközben alattam masszírozza a heréimet. Majd arra téved a nyelvével, bekapja őket, szopogatja, szívogatja, miközben a kezével veri a farkam. De még mielőtt bekapja a heréimet a fenéknyalás után, végignyal a gátamon is. Majd miközben nyalogatja, bekapja a heréimet és veri a répát, megfordul irányba és végighúzza a nyelvét a farkamon és indulhat a kőkemény szo.pás. :) Ez nem perverz, de ezt is szeretem.
2015. aug. 6. 18:05
 9/11 anonim ***** válasza:

Látogassatok meg egy Swinger club ot és ne foglalkozz a sok "gyökér vagy" hozzászóláshoz

A swinger club ba általában párok járnak szóló férfit és vagy nőt csak igény szerint hívnak és ott mindent szabad de semmi nem kötelező ez azt jelenti hogy ha nem akartok mással nem kell sexelni de ismerkedhettek végig nézhetitek a többieket hogy és mit csinálnak és ha ők és vagy ti szeretnétek akármilyen variációban be szállhattok vagy csak nézők maradtok és egymással vagytok elfoglalva más is láthat sex közben ha akarjátok és vannak zárható szobák ahol csak ketten vagytok sok helyen szauna masszázsfürdő van egy nagyobb terem ahol lehet ismerkedni táncolni stb

Szóval mi voltunk többször és jó volt és nem igaz hogy fertő meg tiszta nemi beteg és aberrált jár ilyen helyre sőt

Ha extra dolgot akarsz akkor látogassatok meg egy jobb club ot de azért olvassatok utána mert vannak rosszabb és jobb clubok

Remélem elég átlagtól eltérő tippet adtam!

2015. aug. 6. 19:14
 10/11 anonim ***** válasza:

A 9-es hozzászólóhoz egy kis kiegészítés, hogy a swingerben nagyon sok a szóló férfi, és nő is. És sok az alkalmilag összeállt pár, akik az olcsóbb belépő miatt lettek gyorsan egy pár. Szerda, vagy inkább a pénteki napot tudom javasolni.

[link]

Itt még a csoportosat is kipróbálhatjátok.

2015. aug. 7. 03:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!