Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem engedi hogy orálisan elégítsem ki és a lovagló pózt sem akarja. Miért nem akarja mi baja lehet ezzel? Másnak van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
"... mert egy részt kövérnek mondja magát miközben nem az. és nem is nagyon engedi hogy meglássam a nemi szervét..."
Szerintem kukázd a csajt. Nekem biztos nem kéne ilyen önértékelési válságban szenvedő szerencsétlenség. Ez később csak rosszabb lesz.
#12 - nem, ha a Kérdező kedves vele, türelmes és szereti, akkor ennél csak jobb lesz. :)
NEm mindenkinek csak szexre kell a nő, mint neked, remélem a Kérdezőnek sem. :)
"#12 - nem, ha a Kérdező kedves vele, türelmes és szereti, akkor ennél csak jobb lesz. :)
NEm mindenkinek csak szexre kell a nő, mint neked, remélem a Kérdezőnek sem. :)"
Mi alapján állítod azt, hogy nekem csak szexre kell egy nő? Azért mert elvárom, hogy legyen önbizalma? Érdekes, ha egy srácnak lenne hasonló problémája, akkor egyetlen olyan válasz sem születnek, hogy legyél türelmes vele, hanem, hogy hagyd ott, mert egy férfiatlan szerencsétlenség. Persze fordított esetben türelmesnek kell lenni, meg rimánkodni neki.
A csajok az első három hely egyikén említik az önbizalmat. Na én ugyanezt várom el fordítva. Nekem nem kell olyan szerencsétlen, vesztes, önértékelési válságban szenvedő nő, akinek egy nap 128-szor el kell mondani, hogy semmi baj nincs vele, jó a melle, a s...gge stb, akkor sem fogja elhinni. Nekem nincs ehhez türelmem.
Örülök, Kérdező, hogy Te így állsz hozzá!
16-os, ha fordítva lenne, a lány írná ki, hogy esetleg a pasija szégelli a kis péniszét, vagy hogy nem valami izmos, akkor is ugyanezt írtam volna. Az önértékelési zavar nem nem-függő...
Nagyon rosszul látod a világot, ébredj fel, és nem lesznek a válaszaid sem ilyen aggreszívak, amilyen gondolkodom a gondolkodásod is az. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!