Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a szexibb rádiós, Mák Kata vagy Kiss ORsi? 10/? -10/?
Figyelt kérdés
2015. aug. 5. 23:24
2/14 A kérdező kommentje:
?
2015. aug. 5. 23:29
3/14 anonim válasza:
talán mák Katát választanám, de Orsi is szexi
Kata 10/8
Orsi 10/7,5
4/14 anonim válasza:
Számomra Kata a nyerő!
Pontozni meg nem tudnám ,ahhoz élőben kéne látnom ,mert ahány kép annyi pontot tudnék adni mind két hölgyre.
5/14 anonim válasza:
jó lenne roluk látni egy egy képet! és pontoznék!
7/14 anonim válasza:
Utolsó voltam. Kerestem róluk videókat, és helyesbítek: Mák Kata. Pontozni nem tudom, de helyes arca van. Kiss Orsi továbbra is érdektelen számomra.
9/14 anonim válasza:
fogós kérdés...
Kata mármát modell, kvázi elérhetetlen csaj kategória számomra.
Kisó hétköznapibb, és tini korom nőideálja ;) viván rengetegszer néztem, emberileg, stílusban számomra közelebb áll!
Én KISÓ-t mondanám ezek tükrében! :)
24/F
10/14 anonim válasza:
Fingom nincs kik ezek, de tutti hogy a rádióban nem, látszanak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!