Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a baj gyerekek?
Sziasztok, kissé idióta vagyok...3 napja szeretkeztünk a barátnőmmel, fürdés volt stb, hülye fejemmel fürdés után kézfertőtlenítőt tettem a péniszemre, a makkra és ahogy lehúztam a bőrt oda is.
A kézfertőtlenítő összetétele: etanol (72) propilénglikol,aminometilpropanol, gélkezelő anyag, illatanyag, azóta a péniszemen piros pöttyök vannak, meg két helyen lila folt van, úgy ahogy lehúzom a bőrt, mit csináljak? lehet hogy ettől olyan amilyn?
"barátnőmmel" - AHHA :PP
Próbálj meg valami hámosítót, attól rosszabb nem lesz (hátha tényleg csak a fertőtlenítőszer miatt van), pl neogranormon kenőcs.
Szia!
Tényleg próbáld ki a Neogranormon-t vagy a Sudocrem-et, és ha 1-2 nap alatt semmiben sem változik, akkor tényleg menj el orvoshoz.
De mindez attól függ, hogy mekkora területen van, illetve mennyire erőteljes.
21/F/orvostani hallgató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!