Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti hogy szeretitek ha szopnak? Én még sosem csináltam, pedig már 18 éves vagyok. Mit szabad és mit nem?
Bő nyállal, szűk szájjal, fogazásmentesen.
Először kezd a heréimnél. Masszírozgatod, csókolgatod, szívogatod őket, be is kaphatod. Közben a kezeddel szépen rámarkolsz a péniszemre és elkezded alulról felfelé végighúzni a nyelvedet rajta. Mikor odaérsz a makkomhoz, közben húzgálod a bőrt a farkamon, tekergeted finoman, a makkomnál kezd el nyalogatni a fitymafékemet. A másik kezed mutatóujjával is megmasszírozhatod. Aztán térj a lényegre, kezd el körkörösen nyalogatni a makkomat, bekapni, a szájüreged oldalához szorítani persze fogazás nélkül, miközben egyik kezeddel masszírozod a heréimet közben. Kezd el bőszen szopogatni a makkomat, és verd a farkam közben. Majd kapd mélytorokra a farkamat, de jó bő nyállal, rá is köphetsz előtte. A lényeg, hogy kiszámíthatatlan legyél, hogy a végén jól teleélvezzem a torkodat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!