Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom hagyjam el vagy a szeretőm?
Figyelt kérdés
Leginkább olyanok válaszát várom akik tudják miért tart egy ember szeretőt!2015. aug. 3. 13:23
1/21 anonim válasza:
A szeretőt, mert ő nem fog tudni annyit adni, mint egy társ.
Viszont a szexualitást lehet javítani két ember között. Kísérletezni kell, beszélgetni.
2/21 anonim válasza:
Akit jobban szeretsz azzal maradj. Akivel jobb a szex.
3/21 anonim válasza:
ha már szeretőd van, rég rossz a kapcsolatod...
4/21 anonim válasza:
Ezt neked kellene érezni.
De csak nem lehet annyira jó a kapcsolatod, ha szeretőt tartasz!
5/21 anonim válasza:
Miből jött ez a választási kényszer?
7/21 anonim válasza:
A párodat hagyd el szerintem. Ha már szeretőt tartasz, annak oka van, vagyis valami nem kerek a pároddal...de szerintem ne a mi véleményünk alapján dönts. :)
8/21 anonim válasza:
Szerintem inkább a bolygót hagyd el, mocskos gerinctelen ri.banc!
9/21 anonim válasza:
Mert egyértelmű hogy nő a kérdező, ugye?
10/21 anonim válasza:
Költözzetek össze! Hármasban szép az élet!
Osztoztok a rezsin, a házimunkán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!