Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azbaj ha kicsik a ciciim? De a popsim elegge jo.
Figyelt kérdés
2015. aug. 2. 20:39
11/20 anonim válasza:
Képet akarunk!!!!
Képet akarunk!!!
12/20 anonim válasza:
"ciciim"...
Nem baj, téged úgysem az eszedért fognak szeretni, hanem a seggedért. :D
A másik: sok férfi szereti a kis melleket, mert az olyan kislányos. És a pasik szeretik a kislányos csajokat. Lehet, hogy látens pedofilok. Ez nem azt jelenti, hogy gyerekeket is dugnak vagy azokra izgulnak, mielőtt még kiforgatnátok a szavaimat.
14/20 anonim válasza:
En megneznem eloszor mielott velemeny mondanek.Skypon?
15/20 anonim válasza:
Nem baj! Szívesen simogatnám mindkettőt! /F.
16/20 anonim válasza:
Nekem teljesen jó, popsi párti vagyok.
17/20 anonim válasza:
Nem baj, popsipárti vagyok én is :)
19/20 anonim válasza:
Most komolyan mi értelme volt ennek a kérdésnek, drága?
Értjük, hogy hiányod van... Nem itt kéne...
20/20 anonim válasza:
Nem baj! Én ezt a variációt szeretem! /F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!