Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, kit vonz a "cum tribute"?
Figyelt kérdés
Ha nem tudod mi az, privátban elmagyarázom
21F
2015. aug. 2. 18:49
1/17 anonim válasza:
erre a kérdésedre valószínűleg egy darab jelentkező sem lesz. nem azért, mert egy google kereséssel nem tudják kikeresni hogy mi is ez, hanem mert ez valószínűleg a durvább fétis kategóriába tartozik és nem igazán menő.
aztán ki tudja. ha sikered van, szólj és becsatlakozom :)
2/17 anonim válasza:
Szerintem eléggé gáz, hogy ráélvezel valaki fotójára.
3/17 anonim válasza:
ez is csak egy fétis, semmi több :) van akinek bejön, van akinek nem. elítélni nem szükséges, belemenni nem kötelező.
4/17 anonim válasza:
Hogy vonzana-e, hogy a sokadik orgazmusom után az izgalmi váladékommal összemaszatoljam egy jóképű, jó testű pasi fotóját?
Nem, egyáltalán nem vonz, még a gondolatát is gáznak érzem. :-)
5/17 anonim válasza:
Engem izgat,de nem küldök képet.
6/17 anonim válasza:
engem izgat,ha alábamról készült képre csinálják
7/17 anonim válasza:
Szerintem izgató, ha egy fiú az én képeimre veri ki. :)
8/17 anonim válasza:
Engem izgat. De nem biztos, hogy vagyok annyira szexi, hogy felizgulj rám.
10/17 anonim válasza:
elég hizelgő és zavaró is egyben.
tetszek neki annyira,hogy ezt a neten is közzé teszi.
ez olyan megalázó,hogy a fotomra recskázik,le sem köpném.
szóval max egy elhalt pillanatomban azt mondanám a barátomnak,hogy csinálja mert én nem vagyok ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!