Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Tegnap este a barátnőm kicsit meglepett.
Szeretkeztünk, majd a végén a szájával elégített ki. Ezután odabújt mellém, és elkezdet csókolózni. A legnagyobb meglepetésemre egyszer csak áttolta a szája teljes tartalmát. Én azt hittem lenyelte előtte...
2015. aug. 1. 18:58
1/13 anonim válasza:
Fúúj :DD Nem lehet, hogy bosszúból csinálta valamiért?
3/13 anonim válasza:
Keress rá a snowballing kifejezésre.
Nem csak veled csinálták már ezt a világtörténelem során.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem bosszú volt.
Azt mondta, hogy kíváncsi volt rá, hogy milyen így csókolózni..
2015. aug. 1. 19:15
6/13 anonim válasza:
Kíváncsi volt...
Legközelebb te legyél valamire "kíváncsi"! :P
7/13 anonim válasza:
Fúúj, én sosem csinálnék ilyet...szerintem fura, de ezek szerint te is így gondolod, ha kiírtad a kérdést.
8/13 anonim válasza:
a baratom nem is engedi hogy megcsokoljam miutan elment a szamba
9/13 RRR válasza:
a kis kíváncsi!
de ,ha csinál belőle rendszert ,nincs gond
te meg legyél kíváncsi a punciból-szájba majd vissza punciba
10/13 A kérdező kommentje:
Meglátjuk, rászokni nem fogok szerintem.... :)
2015. aug. 1. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!