Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném a páromat "megvadítani", mert minden szeretkezés ugyanolyan. Hogyan csináljam, milyen trükköket vessek be? 21L
Minden szeretkezés ugyanolyan. Ugyanúgy, ugyanannyi ideig, ugyanazokban a pózokban, heti 3-4 alkalommal. Annyi különbség van az aktusok között, hogy nem mindig tudok elélvezni. Előjáték nincsen. Az orális szexet szereti kapni és adni is, de nagyon ritka, mindig azonnal a közepébe akar vágni, gyakran előfordul, hogy síkosítót kell használnunk, mert be sem nedvesedem. Szeretnék vele egy szenvedélyes, izgató együttlétet, szeretném pattanásig feszíteni nála a húrt, hogy már alig bírjon magával. Ma este lehet hogy elmegyünk kicsit szórakozni, az után, némi alkoholos behatással szeretném megpróbálni a dolgot. Tippek, tanácsok?
Köszi! :*
Szia!
Támadd le az ajtóba ha hazajön a melóból, csináljátok nyilvános helyen.
Vagy például én azt csináltam múltkor a pasimmal, hogy kikötöztem az ágyhoz a kezeit, majd elkezdtem csókolgatni a testét, picit megharaptam a fülét, nyakát, mellbimbóit. Majd szépen lassan lejjebb haladtam. Csak puszikat adtam a f.rkára, nem elégítettem ki. Ezt eljátszottam egy ideig. A végén már könyörgött, hogy engedjem el vagy sz-pjam le rendesen. :) Én elengedtem és elég jó éjszaka lett belőle.
Próbáld ki hátha neked is bejön.
Üdv. 21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!