Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal lányként kikezdenél egy ötvenes pasival?
Ha nagyon kívánod a szexet és csak Ő van a közeledben.
Kedves, aranyos, független, nem is ronda, állítólag a mérete is jó és még nyalni is szeret.
azért érdekes, hogy amikor a 75 éves pasi Ausztréliában élő magyar származású üzletember, akinek gyárai, hajóyachtjai vannak, s egy Ferrari se kottyann ameg neki, akkor biztos van neki 22 éves csaja, mert ugye ez esetben már nem számít a kor a szerelemnél.
egy 50 éves pasi meg nem öreg, csak akkor, ha elcseszte az egészségét cigivel, piával, ahogy a mai fiatalok is teszik.
Hát igen,ezen az oldalon a férfiak még 50 felett is hamvas,vonzó fiúkák,a nők már 30 évesen aszottak és gusztustalanok :D
Egy ilyen korú férfi öreg már,nekem nem lenne hozzà gusztusom,de egy normális 30-as,40-es nőnek sem,nem még a fiataloknak.
26:
Ha már így kiemelted a kopaszodást, csak súgd meg nekem, hogy mit tehet egy férfi (és lassan sok nő) ellene? Szép lenne, ha én meg azon vergődnék, hogy sok fiatal nőnek miért kicsi a melle? Ők sem tehetnek róla, de nem is az a leglényegesebb egy nőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!