Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha egy 21-22 éves szűz lánynál szűz pasik kizárva?
Figyelt kérdés
2015. júl. 31. 18:44
11/15 anonim válasza:
20 fölött már elég furcsa a szüzesség mindkét nemnél, de egyébként érthető
12/15 anonim válasza:
A szűz azt jelenti, hogy augusztusban született.
Én oroszlán vagyok.
A szüzesség, szexuálisan csak a lányok erénye, szűz fiú nem létezik.
13/15 anonim válasza:
"Hát valahol megértem a lányt, mert gondolom nem egy tapasztalatlan egyénnel akarja elveszteni, aki azt se tudná hova nyúljon."
Ja, mert egy béna szűzlányka, az akkora hatalmas élmény. Fuck logic. Mint amikor bemész melót keresni, de elutasítanak, mert nincs ötéves tapasztalatod.
14/15 anonim válasza:
Gondolom az érintettek által lettem lepontozva.
15/15 anonim válasza:
Kedves utolsó: Nem!
Azért lettél lepontozva, mert nem értenek egyet veled! És nem (csak) abban, hogy 20 felett ritka a szűz ember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!