Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért tanácsolják a nőknél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tanácsolják a nőknél sikertelen pasiknak, hogy menjenek prostihoz?

Figyelt kérdés
Szerintem abszolút gáz és igénytelen kategória. Ez ugyanúgy vonatkozik a lakásos prostikra is. Én hiába vagyok 28 évesen is szűz, aki olyan alacsony és ocsmány, hogy soha, egy lánynak sem fog kelleni élete végéig, de nem mennék prostihoz. Amúgy is, szerintem ez egy határozottan rossz pont a lányok szemében (nem mintha az nem lenne sokkal rosszabb, hogy alacsony és ocsmány vagyok). Lányok, ti melyiket választanátok: egy szűz férfit, vagy egy olyat aki prostival veszítette el? (Nem mintha bármikor is eljutnék arra a pontig, hogy egy lány ezt megkérdezze, hiszen az alacsony és ocsmány külsőm minden lányt taszít.)

2015. júl. 31. 13:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van. Prosti alatt nem at útszéli cugány retket kell érteni, aki "kiszopkod ezeré", hanem a normális fajtát amelyiknek orvosi papírha van és gumi nélkül nem kefél. Mellesleg betegségeket az ún rendes nőktől is elkaphatsz, mert rajtuk is átmegetett a félváros csak a kval ellentétben ezt pofátlanul letagadja. Ha meg nem érdekelne más véleménye fel se tetted volna a kérdést.
2015. aug. 2. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!