Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha megláttok egy jó pasit ti is benedvesedtek, ahogy nekünk feláll egy jó nőre?
vagy akár masztiztok is rá otthon?
22 f
Nem emlékszem, hogy egy jó pasi látványa önmagában valaha is ilyen hatással lett volna rám, pedig láttam már jó párat viszonylag közelről.
Nekem ahhoz, hogy egy férfi szexuális izgalmat váltson ki belőlem, még a kifejezett fizikai vonzalom sem elég, kell, hogy olyan legyen a személyisége, hogy megfogjon benne valami pszichés értelemben, ahhoz meg nyilván meg kell ismerni valamennyire, nem elég meglátni mondjuk a strandon egy random idegent, még az én szememben ideális férfi testtel sem.
Szexuális fantáziáimban is csak olyan pasik szerepeltek eddig, akikbe a fizikai vonzalmon túl minimum belezúgtam, függetlenül attól, hogy ez az érzés egyoldalú vagy kölcsönös volt.
A nők annyira nem vizuális típusok, csak a kiéhezett kancák.
Azért több kell, hogy benedvesedjek. De szerintem egy normális férfinak sem áll egyből fel a farka, ha meglát egy jó nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!