Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem nem szimpatikus ha a csaj szopás után csókolózni akar?
Velem egyik barátnőm eljátszotta, hogy szopás után megcsókolt és 1 kis spermát átdobott a számba.. :D Akkor rájöttem mit kell kibírnia azóta minden barátnőmmel közlöm az elején, ha valamiféle megfelelési vágyból nyelné csak le akkor nyugodtan szóljon és nem csináljuk.
Egyébként a csókkal nincsen semmiféle problémám utána, az enyém az :P És én is megcsókolom őt miután kinyalom ő sem ódzkodik tőle akkor én miért tenném ?
Én nő vagyok, ha a párom orálisan kényeztet, eszembe nem jutna, hogy utána nem szívesen csókolózom vele, mert se a saját testnedveimmel nincs semmi bajom, se az övével, meg őt sem zavarja fordítva, de ha netalán zavarná, akkor nyilván tiszteletben tartanám.
Amúgy ha kettőt-hármat nyel az ember, akkor már nem hinném, hogy éreznéd az ízét, de nyilván azt csináljatok, ami nektek jólesik, erőltetni kár, ha bármelyikőtöket taszítja ez.
De azért el tudom képzelni, hogy a barátnődnek nem esik jól, ha ilyenkor csókolózni szeretne, te meg elutasítod, mert esetleg úgy élni meg, hogy neked szerzett örömet, és ha őt nem zavarja a te spermád íze, akkor téged miért - függetlenül attól, hogy ez nyilván nem egy racionálisan meghozott döntés.
Biztos nem csak te vagy így vele, de hülyeség!!
Gondolom ha csajod nem akarna szopni miután dugtad, vagy smárolni ha nyaltad, akkor meg háborognál...
Nő vagyok, de a páromat még az sem zavarja, mikor játszok farkával és közben fölé hajolok megcsókolni a f@§zos számmal, mert néha érződik, de ez nem kellemetlen, inkább nagyon jó, sokszor csak úgy puszilgatom és van, hogy tovább is megyek, annyira imádom.
És természetesen így az sem okoz gondod, ha §zopás után megcsókolom, fordított esetben sem. Egyikünket sem taszítja a saját testnedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!