Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csak nekem nem szimpatikus ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem nem szimpatikus ha a csaj szopás után csókolózni akar?

Figyelt kérdés
Tehát jólvan az én farkamat szopta. De akkor is valahogy nem szívesen csókolózok miután leszopott. Ti hogy vagytok ezzel?
2015. júl. 30. 14:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
En annyira nem ertem ezeket a pasikat.. A sajat farkukat szopta a csaj.. Miert nem akar utana vele csokolozni?:0 16L
2015. júl. 30. 14:08
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
nekem jó:D
2015. júl. 30. 14:08
 3/13 anonim ***** válasza:
6%
mér idióta?? szerintem te..
2015. júl. 30. 14:10
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Velem egyik barátnőm eljátszotta, hogy szopás után megcsókolt és 1 kis spermát átdobott a számba.. :D Akkor rájöttem mit kell kibírnia azóta minden barátnőmmel közlöm az elején, ha valamiféle megfelelési vágyból nyelné csak le akkor nyugodtan szóljon és nem csináljuk.

Egyébként a csókkal nincsen semmiféle problémám utána, az enyém az :P És én is megcsókolom őt miután kinyalom ő sem ódzkodik tőle akkor én miért tenném ?

2015. júl. 30. 14:14
 5/13 anonim ***** válasza:
68%
Én kifejezetten szeretem, még akkor is ha spermás a szája.
2015. júl. 30. 14:20
 6/13 anonim ***** válasza:
87%
Te nem érdemled meg, hogy bárki is leszopjon.
2015. júl. 30. 14:25
 7/13 anonim ***** válasza:
75%

Én nő vagyok, ha a párom orálisan kényeztet, eszembe nem jutna, hogy utána nem szívesen csókolózom vele, mert se a saját testnedveimmel nincs semmi bajom, se az övével, meg őt sem zavarja fordítva, de ha netalán zavarná, akkor nyilván tiszteletben tartanám.

Amúgy ha kettőt-hármat nyel az ember, akkor már nem hinném, hogy éreznéd az ízét, de nyilván azt csináljatok, ami nektek jólesik, erőltetni kár, ha bármelyikőtöket taszítja ez.

De azért el tudom képzelni, hogy a barátnődnek nem esik jól, ha ilyenkor csókolózni szeretne, te meg elutasítod, mert esetleg úgy élni meg, hogy neked szerzett örömet, és ha őt nem zavarja a te spermád íze, akkor téged miért - függetlenül attól, hogy ez nyilván nem egy racionálisan meghozott döntés.

2015. júl. 30. 14:29
 8/13 anonim ***** válasza:
83%

Biztos nem csak te vagy így vele, de hülyeség!!

Gondolom ha csajod nem akarna szopni miután dugtad, vagy smárolni ha nyaltad, akkor meg háborognál...

2015. júl. 30. 14:42
 9/13 anonim ***** válasza:
72%

Nő vagyok, de a páromat még az sem zavarja, mikor játszok farkával és közben fölé hajolok megcsókolni a f@§zos számmal, mert néha érződik, de ez nem kellemetlen, inkább nagyon jó, sokszor csak úgy puszilgatom és van, hogy tovább is megyek, annyira imádom.

És természetesen így az sem okoz gondod, ha §zopás után megcsókolom, fordított esetben sem. Egyikünket sem taszítja a saját testnedve.

2015. júl. 30. 15:08
 10/13 anonim ***** válasza:
28%
Nekem se. Inkább adok egy puszit az arcára vagy homlokára. Vagy kinyalom. De a farkam ízét nem akarom érezni a számban.
2015. júl. 30. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!