Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az, ha egy nőt csak nyelvvel, ujjal, kézzel lehet kielégíteni és csak a csiklóján?
Az, hogy csak úgy sikerül eljuttatnod az orgazmusig, szeretkezés közben meg nincsen hüvelyi orgazmusa, az normális, és különböző statisztikák szerint a nők minimum 50 %-ánál így van.
Az viszont, hogy nem is élvezi magát a szeretkezést, és nem vágyik a - többség számára legalábbis - sokkal nagyobb intimitást nyújtó behatolós szexre, ami orgazmus nélkül is tud testi-lelki örömforrás lenni, az nyilván nincsen rendben.
Nem tudom, mennyi ideje vagytok együtt, és mennyire bízik benned, illetve mennyire tudtok őszinték lenni egymáshoz, de nagy valószínűséggel ő tisztában van az okával, csak (még?) nem akarja, vagy nem tudja neked elmondani.
# 12
Ha volt fiatalon, akár még gyerekként bármi rossz, esetleg traumatikus tapasztalat ilyen téren, vagy bármi más ok, ami miatt ő így viszonyul a kérdéshez, és 20 év alatt nem tudott erről őszintén beszélni veled, akkor ezt az idő már nem fogja megoldani.
Sosem merült fel annak a lehetősége, hogy felkeressen egy szexuálpszichológust?
# 15
Az a kérdés, hogy milyen gyakran "igényli", vagy az, hogy olyankor élvezi-e?
"A farokkal nem tud mit kezdeni."
Ha ez a helyzet 20 éve, akkor te egy különösen kompromisszum kész és türelmes pasi lehetsz.
Valószínűnek tartom, hogy a párod úgy van vele, hogy ha 20 évig el tudtad fogadni ezt a helyzetet, akkor ezután is így lesz.
Én nő vagyok, de ha így éreznék, és egyedül nem tudtam volna ezen változtatni, vagy feldolgozni azt, ami miatt így viszonyulok a szeretkezéshez, én már réges-régen elmentem volna egy jó szexológushoz. (Úgy minimum 19 és fél éve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!