Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm sosem kezdeményezi a szexet, vagy ez a természetes?
#11! Úgy mondod ezt a napi többszöri szexre való igényt a férfiak részéről, mintha valami nagy tény lenne. Pedig nem igaz. Vannak akiknek valóban ilyen igényeik vannak, de az átlag biztos, hogy nem ez.
Nekem a heti 2-3 megfelelne. Átéltem még durvábban azt, amiről a kérdező ír. Szerintem a csaj csak megjátssza azt az orgazmust, mert olyan nincs, hogy megvolt neki és egyszerűen nem vágyik rá. De próbáld ki, 1-2 hétig ne kezdeményezz, intézd el magadnak másképp, ha már nagyon nem bírod. Ki fog derülni, hogy miért van veled. Én ezt eljátszottam, két hét után már én fakadtam ki, a csajom meg nem értette, hogy minek erőltetem a szexet. Levontam a következtetést. Amúgy a részéről a házasság és a gyerek, mint igény nyíltan elvárt volt... Viszont őt korábbi traumák miatt képtelenség volt akár csak oda is elvinni, hogy élvezze a szexet. De ha rákérdeztem, hogy fontos-e neki, akkor intenzíven helyeselt, hogy persze, az. Ja, kivéve, amikor alkalom volt rá.
#13.
Igen, kedves Barátom! Csakhogy én házasság szintű kapcsolatra gondolok. Négy év együttlét feltételezi az állandóságot. Ilyenkor az ember már nem számolgat szorosan, kialakulnak az együttlét gyakoriságának szokásai. Természetes lesz a napi együttlét, a megszokásban sokkal hamarabb eljutnak a párok a csúcsra, a kielégülésre, nem biztos, hogy igény van hosszú bevezetésekre. A kezdeményezést nem kell nagyon felvezetni, mert olyan természetes, mint például a reggeli kávé vagy a fogmosás.
Ha úgy vesszük, a szeretők szeretkezésétől inkább elmúlik a fej vagy a hasfájás, mint megerősödik. Ha nem így van, akkor elég nagy a baj és az nem a szexben, hanem a párkapcsolatban keresendő.
Ha pedig szúrós a borotvált terület, akár az arcon is, akkor időben gondoskodni kell, hogy ez ne zavarjon. Ezt az apróságot igazán megadhatjuk egymásnak.
- nem vagyok a barátod...
- hivatkozol a válaszomra, de a válaszodnak köze sincs az én hozzászólásomhoz, vagy egyszerűen nem értem, hogy mit akartál mondani az enyémmel kapcsolatban...
- én se két hetes kapcsolatról írtam, hanem 3 évesről, nem kell ezeket a dolgokat bemutatnod. (és a házasságot se kell bemutatnod).
Ha te voltál a 11-es, akkor tényleg csak annyit akartam mondani, hogy nem mindenkinek olyan a vérmérséklete, hogy minden nap többször csinálják. Az az egyik véglet.
A barátnőd nem aszex véletlenül?
Nem zárja ki, de nem kezdeményez, nincs rá igénye. Úgy hangzik:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!