Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm sosem kezdeményezi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm sosem kezdeményezi a szexet, vagy ez a természetes?

Figyelt kérdés
Szóval picit egyoldalú a szexuális életünk. Mindig csak akkor van valami, ha én kezdeményezek. Vagyis ez túlzás, mert kb minden 3. kezdeményezésre bólint rá, mert fáradt, kimerült, fáj a hasa, most nem jó stb. Szóval átlag kb heti 2x tudunk összebújni, pedig együtt élünk már 3 hónapja. Mondjuk az együttélés nem változtatott ilyen téren semmit. Pedig mindig el szokott menni, (3-5 perc). Illetve a kezdeményezés nem csak a konkrét aktusra vonatkozik, viszont akkor jön a kifogás, hogy most nem borotválta le, stb. Szóval nem igazán értem, hogy ha jó neki, miért nem kívánja gyakrabban. Egyébként a kérdésem az, hogy ez általános, hogy a férfi kezdeményez, vagy nők is szoktak?

2015. júl. 29. 13:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Sajnos, ilyenkor sok férfi arra a lépésre szánja el magát, hogy a napi szex érdekében más partnerek segítségét is igénybe vegye. A 27 év körüli férfiak többségének naponta több alkalommal is igénye van a szexuális együttlétekre és ezt alkalmi önmegtartóztatásokkal nagyon nehezen lehet hosszú távon elviselni.
2015. júl. 29. 14:58
 12/17 anonim ***** válasza:
A barátnőd picit félénkebb az átlagnál.
2015. júl. 29. 16:26
 13/17 anonim ***** válasza:

#11! Úgy mondod ezt a napi többszöri szexre való igényt a férfiak részéről, mintha valami nagy tény lenne. Pedig nem igaz. Vannak akiknek valóban ilyen igényeik vannak, de az átlag biztos, hogy nem ez.

Nekem a heti 2-3 megfelelne. Átéltem még durvábban azt, amiről a kérdező ír. Szerintem a csaj csak megjátssza azt az orgazmust, mert olyan nincs, hogy megvolt neki és egyszerűen nem vágyik rá. De próbáld ki, 1-2 hétig ne kezdeményezz, intézd el magadnak másképp, ha már nagyon nem bírod. Ki fog derülni, hogy miért van veled. Én ezt eljátszottam, két hét után már én fakadtam ki, a csajom meg nem értette, hogy minek erőltetem a szexet. Levontam a következtetést. Amúgy a részéről a házasság és a gyerek, mint igény nyíltan elvárt volt... Viszont őt korábbi traumák miatt képtelenség volt akár csak oda is elvinni, hogy élvezze a szexet. De ha rákérdeztem, hogy fontos-e neki, akkor intenzíven helyeselt, hogy persze, az. Ja, kivéve, amikor alkalom volt rá.

2015. júl. 30. 18:19
 14/17 anonim ***** válasza:

#13.

Igen, kedves Barátom! Csakhogy én házasság szintű kapcsolatra gondolok. Négy év együttlét feltételezi az állandóságot. Ilyenkor az ember már nem számolgat szorosan, kialakulnak az együttlét gyakoriságának szokásai. Természetes lesz a napi együttlét, a megszokásban sokkal hamarabb eljutnak a párok a csúcsra, a kielégülésre, nem biztos, hogy igény van hosszú bevezetésekre. A kezdeményezést nem kell nagyon felvezetni, mert olyan természetes, mint például a reggeli kávé vagy a fogmosás.

Ha úgy vesszük, a szeretők szeretkezésétől inkább elmúlik a fej vagy a hasfájás, mint megerősödik. Ha nem így van, akkor elég nagy a baj és az nem a szexben, hanem a párkapcsolatban keresendő.

Ha pedig szúrós a borotvált terület, akár az arcon is, akkor időben gondoskodni kell, hogy ez ne zavarjon. Ezt az apróságot igazán megadhatjuk egymásnak.

2015. júl. 30. 21:22
 15/17 anonim ***** válasza:

- nem vagyok a barátod...

- hivatkozol a válaszomra, de a válaszodnak köze sincs az én hozzászólásomhoz, vagy egyszerűen nem értem, hogy mit akartál mondani az enyémmel kapcsolatban...

- én se két hetes kapcsolatról írtam, hanem 3 évesről, nem kell ezeket a dolgokat bemutatnod. (és a házasságot se kell bemutatnod).

Ha te voltál a 11-es, akkor tényleg csak annyit akartam mondani, hogy nem mindenkinek olyan a vérmérséklete, hogy minden nap többször csinálják. Az az egyik véglet.

2015. júl. 31. 10:51
 16/17 anonim ***** válasza:

A barátnőd nem aszex véletlenül?

Nem zárja ki, de nem kezdeményez, nincs rá igénye. Úgy hangzik:)

2016. ápr. 21. 23:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet hogy szeretője van. Akkor szokott "fájni" a fejük..meg minden bajuk lenni.. hoogyne minden nyavaja gyötri mindig..
2020. máj. 8. 11:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!