Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/22 Rebellious Dead Lady válasza:
Soha. Én arra sosem tudnák felizgulni, hogy egy idegen akárki ír nekem....
13/22 anonim válasza:
Mondjuk én általában camsexelni szoktam az intenzivabb. Így már egy jó ideje nem SEXT-eltem... de volt rá példa ,h a fiú is kellően izgatót irt.
14/22 Tapasztalatlan válasza:
Ha lenne kivel meg eléggé elszomorítana hogyha kiderülne hogy akivel chateltem az férfi vagy erősen túlsúlyos csaj :D
15/22 anonim válasza:
ajánlat mindig akad, de azt csak kiábrándulás követi.
ilyen ez a férfynép!
20/l
16/22 anonim válasza:
Lányok ha valakinek van kedve camozni,írjon.
Yoni masszázst is vállalok.
25f
17/22 anonim válasza:
én ha akad olyan beszélgetőtárs, akkor szívesen. de sose itt, hanem facen. (az azonnal megjelenő kiírás miatt) és abból kiindulva, hogy sose egy alkalmas a beszélgetés, valószínűleg nem is csinálom rosszul :-D
F
18/22 anonim válasza:
Altalaban nehez talalni hozza igazan megfelelo partnert aki fel is izgat. De van itt ott :) nemreg is ossze akadtam itt szexchatre egy ferfivé ;)
19/22 anonim válasza:
nekem nyugodtan írhattok ;) 17/L
20/22 anonim válasza:
Mindig akad csevegő egy kis beszélgetésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!