Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha a barátom elhagyott csak ezért?
Már együtt éltetek?Akkor ez nem egy friss kapcsolat volt.
Csak mostanában kezdtetek szexelni vagy egészen eddig "tűrte"?
Te mennyi idős vagy?
Azért tehetett volna valamit az ügy érdekében...
Örülj, hogy megszabadulsz egy ilyen töketlen frátertől.
Hát, én nő vagyok, de ha valami nem tetszett, amit a volt párom csinált, akkor megbeszéltem vele. És ugyanúgy vissza.
Én szerettem orálisan kielégíteni őt, de nem ment a mélytorok, végül mégis megtanultam, mert végig türelmes volt és segített (mondjuk ő nem is várta el, és tulajdnoképpen mi nem a szexért voltunk együtt...)
Mivel a pasid csak benyögi, hogy nem vagy jó az ágyban (bár jobb lenne többet megtudni, hogy tulajdonképpen mit kifogásolt), akkor ő nem lehet egy érzelmileg érett ember...
Őszinte leszek...
Én nőként össze se jönnék olyannal, akivel nagyon eltérő a szexkultúránk. Ez nem azt jelenti, hogy legyen profi, hanem nyitott, érdeklődő, hasonló dolgok vonzzák, mint engem...
Ha azt látom, hogy nincs meg benne alapból az igény a fejlődésre, csiszolódásra, akkor nem akarok kapcsolatot. Ha látom az igényt, akkor együttműködöm vele abban, hogy közösen fedezzük fel és alakítsuk ki a szexualitásunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!